AIDA”IMAM 25 GODINA IZ ALBANIJE SAM I ZELIM DA SE UDAM JAVITE MI SE”

By admin jul14,2023
Podelite s Prijateljima

Hobiji: odakle početi? Vjerojatno iz sporta, jer sport te nauči biti izdržljiv, svaki posao dovesti do kraja. Nakon treninga osjećam radost, inspiraciju. Volim i biciklizam kao i samu vožnju biciklom, kao i sudjelovanje u raznim biciklističkim vožnjama, biciklističkim izletima. Volim posjetiti i bazen gdje se osjećam kao riba u vodi. Također uživam čitati knjige.Ja sam ljubazna, osjećajna, odana, iskrena žena. Volim komunikaciju i taktilnost. Volim se držati za ruke, ljubiti i grliti, jako mi je bitan kontakt očima. Volim maksimalno iskoristiti vrijeme sa svojim partnerom, pogotovo u prvoj fazi veze. Jako mi je važno da osjećam pažnju i brigu i uvijek ću uzvratiti.

Licni Opis
Definitivno sam jako simpatična, društvena, prilično romantična, vesela i ljubazna! Mislim da imam dobar smisao za humor i da sam uvijek pozitivan prema životu! Siguran sam da je optimizam osnova za dug i sretan život. Uvijek mogu naći zajednički jezik s ljudima! Ne volim sukobe i svađe, ali isto tako znam braniti svoje stajalište i svoje mišljenje. Uvijek sam otvoren za dijalog! Volim život i volim učiti i učiti o svijetu i ljudima.

Tražim
Siguran sam da je glavna stvar u vezi ljubav. Za ljubav rezerviram posebno mjesto! Ljubazan, brižan, pažljiv, velikodušan – ovako ja vidim svog muškarca! Taktičan, erudit, dobar sugovornik! Treba imati potpuno međusobno razumijevanje, međusobnu ljubav, poštovanje, podršku i povjerenje!Znam da negdje na ovom svijetu živi moja sreća i želim je pronaći, upoznati dobrog i senzualnog muškarca. Čovjek koji može iznenaditi i osvojiti. Želim davati ljubav i uživati ​​u radosti odnosa. Ne treba se sramiti pisati mi, uvijek sam otvoren za komunikaciju i spreman da se bolje upoznamo.

Facebook Comments

By admin

Related Post

0 thoughts on “AIDA”IMAM 25 GODINA IZ ALBANIJE SAM I ZELIM DA SE UDAM JAVITE MI SE””

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page