ALBANKA SE POHVALILA SA 50 GODINA STARIJIM DEČKOM: Objavila SNIMAK IZ KREVETA, ljudi gledali ŠTA RADE…

Podelite s Prijateljima

Mlada Albanka razbeslnela je javnost na TikToku

Sve je više je slučajeva da se mlade devojke udaju ili vezuju za starije muškarce, a među njima se našla i jedna mlada Albanka.

Mlada Albanka razbeslnela je javnost na TikToku, nakon što je postavila ljubavni video snimak na kojem se vidi kako uživa u luksuzu sa višestruko starijim čovekom.Naime, na samom početku predstavila je svog dečka i naznačila da ona ima 22, a on 70 godina što je izazvalo veliki revolt u komentarima. Albanka koja se vodi pod imenom Celia, u skladu sa Danom zaljubljenih podelila je i škakljive fotografije.

Sve je počelo fotografijom koja je nastala dok je još bila u krevetu. Tako golišava je podelila fotografiju skupocenog nakita koji je dobila od svog izabranika, a zatim su se ređali još skuplji pokloni poznatih modnih brendova.

Cveće, romantika, skupi restorani i luksuz su osnovni elemetni koji preovlađuju na fotografijama, a slike na kojima se vidi njen golišavi partner dodatno su šokirale javnost.

“Novac nije ljubav”, “Bitan je novac, a ne godine”, ” Sramno”, “Stidi se”, “Da li ti je to tata?”, “Šta jedna klinka radi sa dedom?” – nizali su se komentari ispod video snimaka.

Sve češće smo svedoci veza u kojima je velika razlika u godinama, a mnogi su mišeljenja da je u biti tih veza isključivo materijalni interes, te da nema ljubavi.

Šta vi mislite zbog čega mlađe devojke vole višestruko starije muškarce i da li takve veze mogu da opstanu?

IZVOR:ESPRESO.CO

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page