LIK
Pozdrav, moje ime je Alisa, ja sam jednostavna i skromna djevojka, ali velikog srca otvorenog za ljubav, promjene, budućnost i nevjerojatne avanture sa samo jednim muškarcem! Zašto sam ovdje? Odlučila sam se prijaviti jer vjerujem u svoj uspjeh, vjerujem u srodne duše i vjerujem da neće biti prepreka ako si nekome stvarno zanimljiv! Pa zašto ne bismo krenuli na to?? Sa velikim zanimanjem čekam tvoju malu poruku, ako si već pročitao ove iskrene misli … Znaj !!! Ja sam veseli optimist! Volim prirodu, ljude, ali ponekad volim biti sama sa sobom kako bih se napunila pozitivnim emocijama, ali za ovo mi trebaš ti… Znaš zašto????? Zajedno možemo ostvariti sve naše erotske želje… Ja sam smirena, pažljiva i druželjubiva osoba. Volim pomagati drugim ljudima da budu sretni. I volim ovaj svijet činiti ljepšim! Ja sam brižna, topla žena puna ljubavi. I naravno, ja sam vrlo aktivna osoba i to namjeravam i ostati.

INTERESI
Moj život je pun stvari koje moram učiniti, nikad ne stajem i nadam se da ću imati toliko energije za život. Volim se baviti sportom i zabavljati. Najvažnije mi je da radim ono što volim. Kad sam bio dijete, roditelji su mi dali mnogo znanja, i ja znam koji će biti najbolji put za mene, tako da sam sada ovo što jesam. Kao prava žena volim kuhati i moram reći da mi je kuhinja najdraže mjesto u kući, to je prostorija u kojoj provodim najviše vremena. Ali postoje i mnoge aktivnosti na otvorenom koje radim: klizanje na ledu, trčanje, šetnje s prijateljima, ali ne i kupovina lol.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Ovdje tražim osobu koja je spremna zasnovati obitelj, želim da bude pažljiv prema meni i da imamo nezaboravne zajedničke trenutke. Tražim aktivnu osobu koja voli putovati, baviti se sportom, aktivnostima u prirodi, brinuti o svom zdravlju i izgledu te je spremna otkriti nešto novo. Volio bih da je bez loših navika. A neke od drugih kvaliteta koje cijenim su pažljivost, velikodušnost i prijateljstvo. Možeš li biti ovaj čovjek? Moj idealan muškarac trebao bi biti pun ljubavi i imati toplo srce. Tražim osobu koja je spremna primiti tisuću mojih poljubaca svaki dan, spremna zaspati u mom naručju i probuditi se od mirisa ukusnog doručka.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments


4 comments:

 1. Marjan Stosic

  23 Oktobra, 2023 at 9:27 am

  Imamo ista interesovanja i mogli bi da se upoznamo

  Reply
 2. Nebojsa maksimoviv

  23 Oktobra, 2023 at 2:43 pm

  Cao

  Reply
 3. Marin

  31 Oktobra, 2023 at 3:47 pm

  Pozdrav.

  Reply
 4. Senadin

  10 Novembra, 2023 at 11:06 am

  Javi se slobodnom na Whats App
  00386 51769 038
  Senadin iz Slovenije.

  Reply

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

 
×
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

MENU
Romansa