ANASTASIJA(33)”ŽIVIM U HOLANDIJI I VOLIM STARIJE MUŠKARCE JAVITE MI SE”

By admin dec16,2023
Podelite s Prijateljima

LIK
VOLIM more .. Volim život, jer se sastoji od trenutaka!) Volim komunicirati, smijati se, vrlo dojmljiv i ljubazan.. Cvijeće i životinje su moja slabost.. Vodim aktivan stil života i pravilnu prehranu, mogu prekinuti par hamburgera tjedno) Ponekad tenis, plivanje, odbojku zamijenim odlaskom u kino ili kazalište. Volim tople večeri s voljenim osobama … anegdote i viceve iz života. Pridruži mi se i ispričaj smiješnu priču iz svog života?)

Oči mi se razvedri kad sam sretan… Nitko ne zna što će se dogoditi sutra, stvorimo NAŠE sutra – zajedno?)slatko? Ili ljuto? Slatko i ljuto! 🙂 To je o meni! Volim dodati neke pikantne note ne samo tijekom kuhanja nego i općenito u svoj život:) Volim putovati i učiti jezike. Savršeno poznajem ukrajinski, ruski i engleski, održavam komunikaciju na njemačkom i činim prve korake na talijanskom. Volim gledati nogometne utakmice i radije dijelim interese svog muškarca nego gubiti vrijeme na nedjeljnu kupovinu. Ali nešto važno nedostaje… Osjećate li i vi isto? Misliš li i ti da ni najsjajniji život nema vrijednosti bez ljubavi? Ako si ti moj Posebni, krajnje je vrijeme da mi napišeš pismo ili se javiš u chat)))

INTERESI
Vodim aktivan način života i pravilnu prehranu, što može slomiti par hamburgera tjedno) Ponekad tenis, plivanje, odbojku zamijenim odlaskom u kino ili kazalište. Volim tople večeri s voljenim osobama … šale i viceve iz života. Pridružite mi se i ispričajte smiješnu priču iz svog života?)HOBIJI
Volim biti aktivan… jako mi je teško samo mirno sjediti, naravno ako nije ležanje s tobom na kauču zamotano u pladnju, gledanje omiljenog filma)) Pa volim jutarnji jogging s glazbom u ušima . Također 3 puta tjedno idem u teretanu. Prava sam nogometna zabava, pogotovo na stadionu s nekim zdravim grickalicama u ruci.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Moj hrabri romantičar otvorenog srca, znam da će moj budući suprug pročitati moj profil i shvatiti – evo je! Čovjek s unutarnjom jezgrom, koji će imati smisla za humor i prekrasan zarazni smijeh) Puno se smijem, pa će vam vesela djevojka u vašem životu pružiti još više sreće) Vidimo se!) Čekam pismo! od vas!) Dolaze nezaboravni božićni praznici, ovih dana morate biti zajedno !!! Jesi li spreman???

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

By admin

Related Post

0 thoughts on “ANASTASIJA(33)”ŽIVIM U HOLANDIJI I VOLIM STARIJE MUŠKARCE JAVITE MI SE””

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page