ANĐELIJA”IMAM 28 GODINA I ZIVIM I RADIM NA SELU ZELIM UPOZNAVANJE I BRAK”

Podelite s Prijateljima

Interesi

Imam veliki broj interesa koji mi donose veliko zadovoljstvo. Volim se baviti sportom i gledati sportske plesove. Uvijek pokušavam održati svoje tijelo u dobroj formi. Obožavam prirodu i plaže. Ljeti tamo volim provoditi slobodno vrijeme. Jako volim plivati ​​i sunčati se. Ja sam dobra kuharica. Obožavam putovanja, uvijek su tako zanimljiva i uzbudljiva. Volim posjećivati ​​razne zemlje, kupovati suvenire. Također volim ići na bazen, to pomaže u očuvanju zdravlja.Jako volim učiti svoju djecu. Ja sam profesor biologije. Mislim da sam izvrstan učitelj. Volim gledati obrazovne programe kako bih čitao literaturu i naučio nešto novo. Naravno da mi je san otkriti nešto novo, na primjer, novu vrstu leptira.

Licni Opis

Ja sam vrlo emotivna dama, uvijek sam iskrena i pokazujem ono što stvarno osjećam. Neki ljudi se uvrijede kada čuju istinu, ali ja mislim da ne treba lagati jedni druge.Ja sam najslađa dama na svijetu. Moj karakter je vrlo nježan. Ne povisujem glas i uvijek sam vrlo ljubazan. A iza mog slatkog lica krije se jaka osoba koja je sve postigla sama. I tu ne stajem. Navikao sam postavljati nove ciljeve.

Tražim

Ne znam kako pravilno nazvati ovu kvalitetu, ali za mene je glavna stvar kod muškarca njegovo samopouzdanje. Ako muškarac u svim situacijama zna što hoće – to me privlači. Žene se ponekad vole osjećati slabo, a ja volim muškarce koji mogu donositi odluke za sebe i za druge. Ova osobina u kombinaciji s velikodušnošću je pravi magnet za mene.Trebam romantičnog muškarca. Netko tko voli taktilnost, voli se maziti i ljubiti. Volim nježnost. Važno mi je da si sa mnom otvoren, iskren i tada ćeš dobiti najveće bogatstvo – moju ljubav.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

By admin

Related Post

0 thoughts on “ANĐELIJA”IMAM 28 GODINA I ZIVIM I RADIM NA SELU ZELIM UPOZNAVANJE I BRAK””

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page