ANDREA(36)”USAMLJENA SAM I ŽELIM DRUŽENJE I VEZU JAVITE MI SE”

By admin nov24,2023
Podelite s Prijateljima

LIK
Orijentiran sam na obitelj. Ja sam strastvena i senzualna osoba i stvarno uživam u tome i dobivam veliko zadovoljstvo od toga da se moj muškarac osjeća potpuno voljeno, željeno, potrebno i cijenjeno i učinila bih sve da se moj muškarac osjeća kao najvažnija osoba na svijetu, jer on vjerojatno bilo bi.Osjetljiva sam i dojmljiva. Lako se uzrujavam, mogu plakati ako vičeš na mene. Stoga se osjećam ugodno u okruženju mirnih i pristojnih ljudi. I sama se uvijek trudim biti pristojna. Prije sam radila kao stjuardesa, prava stjuardesa se uvijek smiješi do kraja leta, haha. Volim životinje i imam mačku. Navečer volim ležati s njom u naručju i čitati međunarodnu knjigu. Osim ovakvog provoda, volim i aktivniji odmor. Na primjer susret s prijateljima. Prijatelji mi puno znače u životu.

INTERESI
Jahanje, planinarenje, putovanja – ispunite me emocijama! Volim i skuhati nešto ukusno, živim u kući – pa volim okupljati prijatelje vikendom i kuhati BBQ, kažu da sam najbolji u tome! Obožavam životinje i prirodu općenito.Sport je važan dio mog života od djetinjstva. od 4 godine sam se bavila narodnim plesovima, sada plešem za sebe, pohađam fitnes u sportskom klubu, podučavam istezanje 3 mjeseca. Putujem od djetinjstva. Radio sam u jAT U 4 godine kao stjuardesa. Turistički posjetio 25+ zemalja.Svaki dan pokušavam se poboljšati, volim čitati nove knjige, otkrivati ​​nešto novo. Volim sport koji je veliki dio mog života. Trudim se da svaku svoju slobodnu minutu ispunim nečim novim kako ne bih osjetio samoću i tugu. Stvarno sam umorna od ovoga.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Htjela bih upoznati ozbiljnog muškarca, ali s dobrim smislom za humor; tko želi voljeti i biti voljen; koji želi stvoriti sretnu i prijateljsku obitelj! Želim pronaći svog posebnog muškarca, koji će potpuno otvoriti moju osobnost i upotpuniti me u svemu; koji će mi moći pružiti emocionalnu podršku, bez obzira što se dogodi. Cijenim iskrenost i vjernost!Volim da mi se mazi i da mi se poklanja pažnja. Ne bi me trebao učiniti središtem svog svemira, ali ne bi me trebao ni tretirati kao prazno mjesto. Muškarac koji će me gledati zadivljenim očima i šapnuti da sam najljepša ima sve šanse da zauvijek osvoji moje srce!Doista, trebao bi me ludo voljeti) i dati mi svoje razumijevanje i brigu. Trebao bi biti inteligentan, ljubazan i pošten prema meni.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPDO:

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page