ANJA”IMAM 30 GODINA I ZIVIM I RADIM NA SELU ZELIM VEZU I DRUZENJE”

By romansa.info jun2,2024
Podelite s Prijateljima

Interesi:

Volim umjetnost i sve što je povezano s njom, volim posjećivati ​​muzeje i izložbe. Volim i putovati, bila sam u Europi, u Turskoj i Egiptu, kao iu SAD-u, nakon ovog putovanja shvatila sam da želim živjeti u ovoj zemlji, a onda sam se preselila. Jako volim čitati knjige, posebno me zanima psihologija, također volim gledati filmove i slušati glazbu, prema raspoloženju.Ja sam šarmantna i draga, ja sam ljubazna i vesela. Imam odličan smisao za humor, znam puno viceva i smiješnih priča, zahvaljujući tome uvijek sam u centru pažnje. Imam puno prijatelja, društvena sam dama. Volim ići u prirodu, voziti romobil ili bicikl, puno hodati. Volim čitati knjige i posjećivati ​​muzeje. Ako dođem u novi grad, uvijek idem u razgledavanje. Volim ne stajati na mjestu, nego stalno privlačiti pažnju.

Samoopis:

Često mi daju komplimente da imam lijep osmijeh i blistav pogled, mislim da je to zbog činjenice da jako volim život i uživam u svakom trenutku. Ne bojim se kada me život izazove i suočim s poteškoćama. Igrala sam odbojku šest godina i mislim da se to isplatilo karakterom i upornošću. Volim samorazvoj i sve što je povezano s tim. Imam puno energije i spreman sam je podijeliti s drugima, volim ovaj svijet napuniti nečim lijepim. Najviše od svega želim voljeti svim srcem i zato sam ovdje.

Anja traži:

Želim upoznati čovjeka s kojim ćemo duhovno biti na istoj valnoj duljini, bitno mi je da među nama postoji povezanost naših duša, da se uvijek osjećamo lako i zabavno, bezbrižno, kao da imamo 15 godina. meni je svojstven osjećaj lakoće i bestežinskog stanja, ja sam osoba s kojom možete raditi ludosti i raditi sve po zovu srca.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page