Interesi:

Volim kuhati! Zato biram svoje zanimanje u restoranskom području. U slobodno vrijeme volim posjetiti roditelje koji žive izvan grada. Volim prirodu i svjež seoski zrak. Moj san je živjeti u velikoj kući i kuhati povrće) Za mene ne postoji loše vrijeme. Uvijek imam slušalice s omiljenom glazbom ili knjigom. Volim svoje orhideje – to je moja estetska strast. Također dobro plešem i idem u kazalište. Uvijek ću reći da fascinantnom filmu i pripremi ukusnih zalogaja za svoje goste.

Samoopis:

Ja sam sramežljiva, smirena i skromna mlada dama. Ali volim upoznavati nove ljude, nalaziti nešto dobro i ljubazno u ljudima oko sebe… Zato sam svoju karijeru započeo u restoranskom području… Volim i kuhati i evo još jednog razloga mog rada u javnom ugostiteljstvu) Pa, stvarno kuham savršen boršč) Moja mama kaže da kuham bolje od nje) Smatram se djevojkom dobrog srca. Mogu voljeti svog muškarca i svoju obitelj i brinuti se o njima.Nisam anđeo, ali puno radim na sebi, jer da bih mogla stvoriti prekrasan odnos, shvaćam da se prvo moram izboriti sa svim svojim unutarnjim nedostacima. Najbolji način da naučiš nešto o sebi je da pitaš ljude oko sebe što misle … Dakle, kada pitaš ljude oko mene, znaš da sam ja zgodna mlada dama koja se ne boji izraziti sebe, eksperimentirati, napraviti greške i učim ne samo na greškama drugih nego i na svojim. Vrlo sam društven i moji prijatelji kažu da sam zabavan, sa mnom im nije dosadno i uvijek mogu računati na mene, što god se dogodilo.

Arnela  traži:

Željela bih upoznati dobrog, ljubaznog čovjeka koji voli djecu i može prihvatiti moju kćer. Tko će voljeti moju hranu i moju njegu. :)Prije svega, tražim ljubaznog muškarca, ljubaznost je izvor pristojnosti i iskrenosti. Također, želim da bude pametan i inteligentan čovjek širokih pogleda. Ali u isto vrijeme, bilo bi lijepo da je ležeran i prizeman. Po meni je komunikacija jako bitna za ozbiljnu vezu. Zato želim da bude iskren i pošten. Bilo bi sjajno ako postoje neki zajednički hobiji ili interesi, jer bismo mogli provoditi puno vremena zajedno komunicirajući i učiti što više jedni o drugima. Ali to ne znači da bismo trebali provoditi 24 sata dnevno zauzeti istim aktivnostima. Ne želim potiskivati ​​osobnost u svom partneru i ne želim da on to čini.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments


3 comments:

 1. Ilco Topuzovski

  January 2, 2024 at 12:00 pm

  Tel, +38976209950, viber, whatsApp
  Javimise ako zelish, pishi koliko godine imash?

  Reply
 2. Elvis

  January 2, 2024 at 2:23 pm

  Predivna si duša, draga Arnela. Pozdrav iz Ljubljane.

  Reply
 3. Janko

  January 2, 2024 at 4:52 pm

  Zelim te spoznati

  Reply

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

 
×
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

MENU
Romansa