Atraktivna sportska novinarka otkrila je kako je njezina ljubav s bivšim nogometašem Andyjem Barom preživjela buran period i optužbe njegove bivše supruge

Sportska novinarka, bivša šampionka u tae-kwon-dou i suvoditeljica Afrovizije Lana Banely (24) otkrila je kako joj je u vezi s Andyjem Barom (28), bivšim igračem Hrvatskog dragovoljca i vlasnikom sportskog centra na zagrebačkoj Savici.

Learn more
‘Mislim da žene općenito vole sportaše. Oni su veliki radnici, spremni na odricanja da dođu do cilja, disciplinirani su i odgovorni. Vjerujem da bi svaka žena poželjela takvu osobu kraj sebe’, rekla je lijepa voditeljica u intervjuu za časopis Gloria.

Iako je na početku bilo poteškoća; naime, Anita Ljubić, bivša supruga Andyja Bare optužila ju je da je krivac za propast njihova braka; njihova veza ipak je preživjela burno razdoblje.

‘Ako je ljubav prava i iskrena, zasnovana na dobrim temeljima, teško je nešto može poljuljati’, tvrdi Lana koja je dečka već upoznala s roditeljima s kojima se odlično složio. Na pitanje razmišljala li o vjenčanju i majčinstvu kaže:

‘Naravno da razmišljam, ali ne u skorije vrijeme. Tek kad postanem majka, moći ću za sebe reći da sam kompletna osoba, a kad dođu djeca, želim im se maksimalno posvetiti i priuštiti im sve što je potrebno.’ Što se tiče planova za budućnost, otkrila je gdje se vidi za nekoliko godina.

‘Za deset godina bit ću, nadam se, udana žena s barem troje djece.’
IZVOR:TPORTAL.HR

Facebook Comments


One comment:

  1. Branko Kiric

    December 27, 2023 at 8:08 pm

    Pozdarv od D.Branka Kirica i ja zelim brak i porodicu kao i Vi..

    Reply

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

 
×
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

MENU
Romansa