BERINA”MUZ ME ZAPOSTAVLJA I IDE PO KAFANAMA ZELIM UPOZNAVANJE JAVITE SE”

Interesi:

Znate izraz “izgled može prevariti”? Pa, to sam ja. Moji najveći hobiji su gledanje hokeja  i biatlon . Volim i aute. Fina dama može vam reći sve o automobilima, intrigantno? Također imam jako vješte ruke i pošto volim životinje  izrađujem nevjerojatno lijepe ogrlice za njih.Jako volim provoditi vrijeme na otvorenom. Uvijek me oduševi. Također volim slušati glazbu i plesati, baviti se jogom, au slobodno vrijeme pišem pjesme, uglavnom romantične pjesme o vječnoj ljubavi. Sada sam odlučio da ću početi slikati. A za slikanje su me inspirirale Monnetove slike.

Samoopis:

Uravnotežen karakter je odličan. Nemam baš uravnotežen karakter… I živcira me puno stvari. Shvaćam da se svi ljute zbog mnogih stvari, ali ne govore svi o tome javno. Ja sam tip osobe kojoj je to ispisano po cijelom licu  Ahahahahahahaha. Ne znam psovati. A ako je svađa moja krivnja, uvijek se ispričam. Nisam dobar u laganju i ljuti me kad me ljudi lažu. Mislim globalno. Trudim se ne obećati nešto što ne mogu ispuniti… previše u dobroj vjeri. Često žalim ljude koji nisu vrijedni sažaljenja… Što te ljuti?

Berina traži:

Svatko od nas traži ljubav. Ali ja tražim više od toga. Tražim muškarca koji je spreman pustiti ne samo mene u svoj život, već i partnera, koji je spreman na lude i zabavne dane sa mnom. Netko tko je spreman uživati ​​u životu svakog trenutka i ne žali. Živimo jednom (a možda i ne, tko zna), pa možemo li zajedno živjeti OVAJ život?Želite li pouzdanu družicu koja zna kako se zanimljivo zabaviti sa svojim muškarcem? Čestitam, našao si me, hi hi hi. Mislim da lako mogu dijeliti vaše interese. Ne bih imao ništa protiv da zajedno odemo u ribolov ili recimo na neki sportski događaj, neće biti dosadno jer je to vožnja. Bavim se pilatesom, volim slušati glazbu, i to puno različite glazbe, ljubitelj sam glazbe. Volim putovati, to mi daje ugodne i svijetle emocije. Više volim dijeliti interese svog muškarca nego provoditi vrijeme u kupovini, želim biti na istoj valnoj duljini s njim kako bismo se osjećali što ugodnije. Moj život je pun zanimljivih događaja. Jedino što mi nedostaje je muškarac kojeg volim kraj sebe, hmm, možda si to ti, možda je sada naše vrijeme! Djelujmo zajedno i pronađimo svoju sreću!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

Leave a Comment

0 thoughts on “BERINA”MUZ ME ZAPOSTAVLJA I IDE PO KAFANAMA ZELIM UPOZNAVANJE JAVITE SE”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page