“BILA SAM SA PREKO 100 OŽENJENIH MUŠKARACA I SVI DO JEDNOG SU MI REKLI DA ZBOG OVOG VARAJU ŽENE: Evo gde grešite”

By romansa.info maj25,2024
Podelite s Prijateljima

Žena koja sebe naziva ljubavnicom otkrila je zašto muškarci varaju žene.

Gvinet Li ima 52 godine kao i veliki broj ljubavnika iza sebe. Naime, ona se ne libi da prizna da ima česte intimne odnose sa oženjenim muškarcima, a takođe je i otkrila koji su glavni razlozi zbog kojih muževi varaju svoje žene.

– Filmski producenti, finansijeri… samo su neki od muškaraca sa kojima se trenutno viđam, a svi žele drugu ženu – rekla je žena koja je spavala sa preko 100 oženjenih muškaraca.

Bila sam sa preko 100 oženjenih muškaraca

Gvinet ističe da je bila sa preko 100 oženjenih muškaraca, koji sa njom imaju poprilično otvoren odnos i koji joj se na neki način poveravaju. Međutim, druge žene je ne podržavaju.

– Neke žene su ljute na mene. Jednom prilikom je trudna poznanica čula da se viđam s oženjenim muškarcem i okomila se na mene. Na jednom događaju me udarila i optužila da ljudima uništavam porodice. Nije trebalo da se brine, nema šanse da bih se uopšte okrenula za njenim mužem. Razmišljam o ljudima koji me kritikuju i pitam se: “Jeste li srećni kod kuće gledajući jutarnje emisije? Ili žudite za uzbuđenjem, poput mene?”.

Gvinetin omiljeni tip ljubavnika su bogati, intelektualni muškarci širokih pogleda.

– Dobila sam skupu odeću i nakit. Nedavno sam dobila auto i šarmantnu sliku Salvadora Dalija – rekla je Gvinet kako često dobija predivne poklone od svojih ljubavnika.

– Na sceni je toliko mnogo oženjenih muškaraca koji su potencijal za aferu. Filmski producenti, preduzetnici, oni su samo neki od muškaraca sa kojima se trenutno viđam, a svi imaju svoje žene, a žele drugu – ističe Gvinet, koja posebno podvlači da je mnogima spasla brakove.

Ova neobična žena ističe da je glavni problem u brakovima, zapravo, dosada.

– Muka im je od njihovih lica, muka od njihovih tela, muka im je od razgovora s njima. To je kao pandemija… ko želi da provodi toliko vremena s jednom osobom? Bila sam sa preko 100 oženjenih muškaraca i svi do jednog su mi rekli da su sa mnom jer su im njihove žene dosadne.

Otkriva i da je jesen period u kom se dešava najviše preljuba, jer povratak dece u školu i na fakultete donosi roditeljima više slobodnog vremena.

– Ljudi mogu da lažu i da kažu da su na sastancima. U stvari, uskoro dogovaram sastanak s ljubavnikom, a on koristi upravo taj izgovor. Njegova žena ne zna i nije me briga. Zašto bih se osećala krivom? Teret je na njemu, ne na meni – objašnjava Gvinet.

IZVOR:STIL’KURIR.RS

Facebook Comments

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page