BILA SAM UBEĐENA DA MI JE MUŽ VERAN, A ONDA SAM NALETELA NA NJEGOVU BIVŠU U SUPERMARKETU: Ono što mi je rekla me je razorilo

By romansa.info jun2,2024
Podelite s Prijateljima

Jedna žena je za The Sun rekla da nikada nije očekivala da će u supermarketu saznati da će je ljubav njenog života prevariti, ali upravo tu joj je bivša žena njenog supruga to rekla. “Sada sam uverena da će to i uraditi”, rekla je, “Obećao mi je da se promenio, ali ne mogu da prestanem da razmišljam o tome šta je njegova bivša rekla”.

Ona ima 40, a njen muž 52 godine. On je bio dva puta u braku i varao je obe svoje bivše žene.

“Bio je iskren u vezi s tim. Rekao je da nijedna žena nije prava za njega, a on je bio nezreo i glup”. prisetila se. “U braku smo već godinu dana. Nikada nisam videla nikakve znakove da mi nije potpuno predan. Zove me s posla, dolazi pravo kući nakon toga i ostavlja svoj telefon okolo. Takođe imamo mnogo seksa.”

“O tome sam počela da se brinem tek kad sam u supermarketu naletela na njegovu bivšu, koja ima 48 godina. Pitala je kako stvari stoje, a ja sam rekla da sam jako srećna. Rekla mi je da je to dobro i da se nada da će potrajati jer je period medenog meseca sigurno pri kraju. Bila sam zatečena njenom otvorenošću. Kad sam je pitala na šta misli, rekla je da je moj muž obožava da bude zaljubljen. Insistirala je na tome da čim veza postane rutina, njegove oči počnu da lutaju”, dodaje.

“Njena veza s njim započela je kao afera, dok je bio s prvom ženom. A razveli su se jer ju je varao s još najmanje dvema ženama – pre nego što smo se mi upoznali. Rekla sam joj da greši i otišla. Ali, njene reči mi neprestano odzvanjaju u ušima. Jesam li stvarno naivna misleći da se istorija neće ponoviti? Treba da raskinem brak pre nego što me povredi”, upitala je.

Savetnica za odnose, Didri, poručila joj je: “Postoji tip serijskog preljubnika, ali postoje i muškarci koji sazru i upoznaju pravu osobu. Niste videli nikakve dokaze da vas suprug vara, a on je bio iskren s vama o svojoj prošlosti. Njegova bivša očito je ogorčena. Uplitanje u vaš odnos navodeći vas na to da sumnjate u svog muža mogao bi da bude njen način da mu se osveti. Niko ne može da predvidi budućnost. Međutim, ovo vas muči, što znači da morate da se pozabavite time. Recite svom mužu o svojim brigama i pobrinite se da nastavite da razgovarate. Dobra komunikacija gradi poverenje.”

IZVOR>(Kurir.rs/ The Sun/ L. S)

Facebook Comments

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page