Cijela sala plakala sa njim: Mladoženja okrenuo leđa mladoj i otkrio da njegovo srce pripada drugoj!

By romansa.info maj20,2024
Podelite s Prijateljima

Vjenčanja su zaista posebni događaji, slažete se? Događaj na ovom vjenčanju je mnoge ostavio bez teksta i rasplakao.

Ovo vjenčanje javnost dugo pamti. Razlog je toliko emotivan da ni ne čudi zašto se baš ova svadba izdvojila u moru ostalih.

Tog dana vjenčavali su se jedna Džesika i jedan Džeferson, a onda je mladoženja na pitanje sveštenika: “Da li mladenci imaju nešto da kažu prije nego što sklope brak” rekao da bi želio da sa ostalima podijeli izuzetno važnu stvar, a ubrzo poručio da njegovo srce pripada drugoj.

Sve zasada liči na scenario “noćne more od vjenčanja”, ali je uslijedio drugačiji obrt.

Kada je matičar upitao to ovaj par, Jefferson je ipak odlučio da kaže šta mu je na duši. Njegove riječi su sve ostavile bez teksta. Plakali su, čak je i on plakao.

Njegovo srce je pripadalo drugoj, posebnoj dami, osmogodišnjoj mladinoj kćerki Giovanni. Niko nije znao šta se dešava kada se Džeferson okrenuo prema djevojčici iza sebe.

Mladoženja je prišao osmogodišnoj ćerki njegove buduće žene, malenoj Đovani i rekao: “Ako bih mogao da bilo šta tražim od Boga, tražio bih da imam tebe za ćerku. Bio bih najponosniji otac na svijetu da imam tako lijepu, obrazovnu i pametnu ćerku kao što si ti. Dajem ti ljubav, svoju ljubav da te štiti i da ne dozvoli da ti se bilo kada dogodi nešto loše”.

Tokom ceremonije, Džeferson je zapanjio svoju mladu i sve prisutne kada je priznao da voli nekog drugog. Ali njegova izjava samo je uljepšala dan.

Kako divne riječi. Vidite kako iako nisu krvno vezani, mogu imati jaku vezu roditelja i djeteta.

Pogledajte video ispod: I iako je na portugalskom, trenutak je i dalje lijep za gledati.

Molimo, PODIJELITE ovo sa prijateljima i porodicom.

IZVOR:(RBSM-RADIO)

Facebook Comments

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page