Danas je najmlađi Đoković glavna tema u medijima: Ovo je njegova žena, bivša misica i manje poznata snajka

By admin mar20,2024
Podelite s Prijateljima

Vest da je Đorđe Đoković, direktor turnira Serbia Open i najmlađi brat Novaka Đokovića, kao potpredsednik i direktor košarkaškog kluba „Dubai“ potpisao ugovor da od naredne sezone ovaj klub postane novi član ABA lige, danas je jedna od udarnih vesti domaćih medija.

Najpopularniji član familije Đoković svakako je Novak, a uz njega i supruga Jelena, što čini da ostatak porodice ne dospeva tako često u žižu interesovanja javnosti. Sve o najmlađem bratu Đoković možete pročitati na Danasu, a mi ćemo se osvrnuti na njegovu lepšu polovinu – Sašku Veselinov.
Aleksandra Saška Veselinov Đoković je srpska manekenka, model, modna kreatorka i televizijska voditeljka. Rođena je u novembru 1999. godine. Udata je za Đorđa Đokovića, mlađeg brata tenisera Novaka Đokovića sa kojim ima sina Aleksandra. Venčali su se u septembru 2022. godine u Crkvi Svetog Marka.

Saška Veselinov se dugi niz godina bavila modelingom. Šira javnost ju je upoznala 2017. godine kada je ponela titulu prve pratilje „Mis YU“ takmičenja. Dve godine kasnije je osvojila titulu mis šarma na takmičenju u Kušadasiju.

Vodila je emisije na televizijama „Arena sport“, „Red TV“, „EuroNews Srbija“.

Od jula 2022. godine ima vlastiti modni brend „SAASH“ koji je za vrlo kratko vreme postao vrlo popularan u Srbiji i regionu. Pored toga, vlasnica je salona venčanica „Saash Wedding Concept“.

IZVOR:CITYMAGAZINE.RS

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page