DEVOJKA SA SELA DALA OGLAS ZA MUŽA: On će raditi SVE na FARMI, a ono što nudi zauzvrat retko ko može da ODBIJE!

Na jednom od sajtova za razmenu svega i svačega, pronađena je zanimljiva poruka.

“Ostala sam rano sama na ovoj farmi, a ja sam se odlučila na ovaj potez. Retko izlazim jer nemam stvarno vremena i jedva čekam da padne mrak i da odem da legnem. Tražim muškarca ili dečka koji bi me oženio, i radio sa mnom na mojoj farmi, a ja obećavam da ću mu pružitii više nego što može da zamisli. Biću mu prava kuvarica i domaćica.

Njegovo je da se brine o 150 grla stoke, 13 krava, 8 koza, 66 ovaca + 34 jagnjadi, 46 pilića, 19 teliadi,11 bikova, 4 psa i 12 mačaka. To mora da hrani tri do četiri puta dnevno, ne sme da im manjka ni hrane ni vode. Redovno moraju da jedu.

Nakon toga, ima drugog posla na farmi. Od kidanja štala, pa do košenja sena, pravljenja bala… Treba orati, tanjurati, saditi i tako dalje, kao i na svakom imanju. Mora u šumu u nabavku drva, da ih sruši, cepa i doveze kući, ‘ajde ja ću mu pomoći i složiti, biću toliko dobra.

Prednost imaju oni koji znaju da voze traktor i da barataju poljoprivrednim mašinama, i molim samo da mi se ne javljaju oni dečkići koji briju noge, međunožje i prsa, koriste pudere i te gluposti, samo takve ne želim. Tražim striktno seljačkog muškarca, dlakavog i punijeg… Pa ako ima koji takav neka mi se javi”, stoji u oglasu.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

IZVOR:ESPRESO.CO

Facebook Comments

Leave a Comment

0 thoughts on “DEVOJKA SA SELA DALA OGLAS ZA MUŽA: On će raditi SVE na FARMI, a ono što nudi zauzvrat retko ko može da ODBIJE!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page