Đoković se našalio sa poznatim svetskim jutjuberom koji ga nije prepoznao i internet je eksplodirao

Novak Đoković je još jednom pokazao svoju duhovitu stranu u komunikaciji sa poznatim jutjuberom.

Prvi teniser sveta pojavio se na ceremoniji dodele Zlatne lopte u Parizu među nekim od najvećih zvezda fudbala.

Speed, koji je svoju internet slavu stekao ljubavlju prema petostrukom osvajaču Zlatne lopte Kristijanom Ronaldom, takođe je bio prisutan. On je prepozantljiv po preteranom izlivu emocija za one koje voli, ali i više puta pokazao da o fudbalu van top 10 ili top 20 najpoznatijih igrača na svetu, nema apsolutno pojma.
Uoči početka ceremonije, on je uživo na Jutjubu prenosio svoje susrete sa nekim od ovogodišnjih nominovanih. Sa njim su razgovarali Erling Haland, Bernardo Silva i Emilijano Martinez, kao i 24-struki grend slem šampion Đoković.

„Hej brate, kako se zoveš? Izgledaš mi poznato“, upitao ga je Speed, a Srbin mu je odgovorio: „Hej čoveče, šta ima? Lepo te je videti!“

Đoković je potom ponovo upitan kako se zove i umesto da otkrije pravi identitet, našalio se da igra za jedan od najvećih klubova na svetu.

„Ja sam nova zvezda Milana, još nisam igrao, ali igraću sledeću utakmicu, idem na het-trik“, dodao je Đoković.

Speed mu je naravno poverovao, a internet je ekplodirao nakon ove interakcije. Neki su oduševljeni Đokovićevim brzim odgovorom, ali mnogima ipak smeta da je zvezda manifestacije za najveće igračko priznanje u fudblau klinac jutjuber, koji se više puta pokazao kao neko ko prati fudbal kroz video igre i reklame za patike.

IZVOR;CITYMAGAZINE.RS

Facebook Comments

Leave a Comment

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page