DORA”IMAM 35 GODINA IZ MOSTARA SAM MUZ ME NAPUSTIO ZELIM NOVU PRILIKU “

Podelite s Prijateljima

Interesi
Moji interesi i hobiji su brojni: preširoki da bih ih nabrajao. Počnimo s glazbom, pjevanjem, plesom, bavljenjem sportom, plivanjem, trčanjem, komunikacijom sa zanimljivim osobama, pametnim filmovima i, da, da, kuhanjem! Pridružite se mom klubu interesa!”U zdravom tijelu je zdrav duh” zato volim sport. Aerobik, istezanje i ples pomažu mi u održavanju forme. Putovanje je moj omiljeni hobi. Volim razgledavanje, istraživanje novih zemalja, kultura i običaja. Volim organizirati proslave, na primjer, rođendane za svoje prijatelje.

Self Description

Licni Opis
Ja sam dobrodušna, slatka djevojka, nisam nagala, ljubazna. Ali ako je nešto suprotno mojim idealima, mogu biti sasvim drugačiji. Uvijek vjerujem u najbolje u ljudima, u happy end. Druželjubiva, uporna, meka, oslonjena na sebe, poštena, iskrena, nasmijana, nepredvidiva, puna povjerenja, ljubav prema životu, djeci, životinjama i jednostavno zanimljivim osobama. Nikad mi nije dosadno.Mislim da sam miran, ljubazan i optimističan. Uvijek sam spreman pomoći prijatelju. Volim sklapati nova poznanstva, lako mi to polazi za rukom pa se smatram društvenom i jednostavnom. Volim izmamiti osmijeh ljudima i drago mi je kad je netko sretan.

Tražim
Vjerujem da nisam jedinstvena kad mogu reći da je muškarac kojeg tražim ljubazan, pošten, pun ljubavi i brige, s visokim moralnim kvalitetama i obiteljskim vrijednostima. Muškarac kojem se sviđam traži predanost, povjerenje, ljubav i međusobno poštovanje. Voljela bih pronaći muškarca koji će ga snažno voljeti, visoko poštovati i bezuvjetno mu vjerovati.Tražim muškarca koji će mi biti prijatelj, ljubavnik i muž. Izgled i godine nisu važni. Mnogo je značajniji unutarnji svijet čovjeka. Ako me zanima komunikacija s tom osobom, ako imamo nešto zajedničko, nije me briga koje su mu boje kose i očiju. Ovdje želim pronaći svog posebnog muškarca. Za mene je jako važno.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page