EDITA: ”USAMLJENA sam, želim VEZU, POZOVI ME da se upoznamo”

By romansa.info maj31,2024
Podelite s Prijateljima

LIK
Ako je danas biti romantičan zločin – onda sam ja kriva, ali želim se držati za ruke, gledati njen zalazak ili izlazak, što više voliš? Želim davati i primati mala iznenađenja, želim izmamiti osmijeh svom muškarcu! Vjerujem da za mene postoji muškarac, koji će me štititi kada trebam, koji će me zvati svojom djevojkom, a onda nevjestom i ženom pred svojim prijateljima i ponosit će se time. Imam pozitivan stav prema životu i vjerujem da te mogu uvjeriti da je život dobar! Ja sam vesela, iskrena i pozitivna žena. Mogu reći da mi je jako drago svaki dan i trudim se da dane provedem sretno. Ja sam ta osoba koja drži stav da je sve u našim rukama. Mogu reći da sam sada sam, ali ne dovoljno sretan. Mislim da bi u mom životu trebao biti netko s kim mogu podijeliti svoju radost i osjećaje. Treba mi pažljiv muškarac, njegove snažne ruke i ljubav. a ja’

INTERESI
Jako volim ići u kino, ali je tako neugodno ići sam, pa moram sve nove filmove gledati kod kuće! Hoćeš li ti biti taj koji će poći sa mnom? Volim i kućne dekoracije i sve sitnice koje će naš dom učiniti ugodnim i udobnim! Da nisam doktor – mislim da bih bio dizajner interijera! Volim provoditi vrijeme aktivno i ne volim dugo ostati kod kuće. Kad je ljeto volim otići na jezero i izležavati se na suncu kada zima obožavam nebo i smrznuti, svježi zrak. Također volim kuhati, gledati zanimljive filmove i samo se zabavljati sa svojim prijateljima!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Volila bih upoznati nekoga tko traži partnera. Tko poštuje žene i želi ženu porijekla u svom životu! Ne treba mi superman, treba mi samo muškarac, koji će biti spreman voljeti i biti voljen! Vjerujem da dobar odnos počinje bliskim prijateljstvom, razumijevanjem i poštovanjem! U svom muškarcu želim vidjeti ljubav, dobrotu i odgovornost. Želim da bude pažljiv prema meni i iskren. Za mene će biti vrlo važna njegova iskrenost. S njim želim biti svoja, igrati se snijega, nasmijavati se i raditi sve što želimo.Za mene je najvažnije da je čovjek čovjek. Prije svega, odnos s poštovanjem koji dijeli strasti ljubavi i odanosti. Koji se razumiju bez riječi, a samo dodir može puno reći. Uostalom, svaka djevojka sanja da pronađe svog kralja s kojim će biti istinski sretna i voljena. Jeste li spremni biti sretni sa svojom ženom IZ Srbije?

Facebook Comments

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page