EDITA(34)”OSTAVILA SAM MUŽA JER VOLIM DRUZENJE I PROVOD JAVITE MI SE”

LIK
Mogu reći da sam prava žena! U meni su spojeni um, veliko životno iskustvo, prava ženska nježnost i gracioznost. Dobre sam mirne naravi, ali volim avanture i uzbudljiva putovanja. Ja sam dobra domaćica, volim udobnost i kada kuća miriše. Volim društvo i nova zanimljiva poznanstva. Moje srce je spremno ponovno pustiti sreću i ljubav, podijeliti život s jakim, mudrim i dobrim čovjekom. Uživat ćemo u zajedničkom životu, dijeleći svoje interese, snove i osjećaje za dvoje.Ja sam iskrena, pozitivna, senzualna i aktivna dama. Jako volim svoj život! Želim biti sretna i usrećiti svoju buduću srodnu dušu. Jako sam ljubazan i moji prijatelji kažu da imam veliko srce jer sam u stanju pružiti podršku u pravom trenutku i nije važno tko je ta osoba i kakva je situacija.

INTERESI
Slobodno vrijeme volim provoditi na otvorenom, volim voziti bicikl, skijati, klizati i plivati. Idem u teretanu vježbati jogu, step-aerobik i plesati. Volim ići u kazališta, muzeje. Nalazim vremena za čitanje, gledanje dobrih filmova i jednostavno provođenje vremena u ugodnoj kućnoj atmosferi koju rado stvaram. Samo jedan nedostaje u mom životu – moj voljeni dragi čovjek!Mislim da sam osoba koja voli drugačije vrste odmora i zato – mogu uživati ​​u aktivnosti na svježem zraku i možda čak igrati odbojku na plaži u blizini mora, ali u isto vrijeme – volim boraviti u doma s mojom omiljenom knjigom. Ili napraviti neke nove eksperimente u kuhinji! Mislim da je zaista zanimljivo učiti nove zemlje i otvarati povijest drugih naroda za sebe i zbog toga – jako volim putovati i san mi je vidjeti nova mjesta i tamo naučiti neke nove uzbudljive tradicije

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Nije mi bitna visina, težina, godine i rad muškarca. Najvažnija stvar je iskrenost, dobrota, razumijevanje i sposobnost ljubavi. Bogati unutarnji svijet vrlo je važan. Takvom čovjeku želim dati cijelu sebe i biti u blizini cijeli život. Možemo čak živjeti u maloj i udobnoj kući, uživati ​​u udobnosti i nježnosti u njoj. Sa takvim muškarcem sam spremna da stvorim ljubav i zajedno ćemo sakupiti na svakom slovu ovu značajnu riječ ljubav! Želiš li ovo sa ženom poput mene?Moći ćemo razgovarati o bilo kojim temama i počiniti najluđe stvari kojima se možemo dugo smijati. Samo tražim nekoga s kim ću se osjećati ugodno. Ja sam vrlo emotivna osoba i tražim nekoga tko je spreman podijeliti svoje osjećaje i emocije sa mnom. Neće me lagati i održati riječ.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

Leave a Comment

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page