Ena”imam 35 godina i zelim upoznati STARIJE MUSKARCE javite mi se”

Podelite s Prijateljima

Interesi:

Puno se bavim medicinom i cijelo vrijeme širim horizont svog znanja. Više od toga ja sam knjiški crv. Volim balet i istezanje. Uživajte u putovanju  Ja sam šminkerica, moglo bi se reći da sam kao slikarica, ali umjesto platna imam lica. Obožavam kreativnost i sve što je s njom povezano. Volim jesti dobru hranu u dobrim restoranima. Kao i većina ljudi, ponekad volim provesti vrijeme gledajući filmove i TV serije. U torbici se uvijek nađe neka knjiga na putu ili na odmoru u parku, volim čitati.

Samoopis:

Mladost čuvam u svom srcu, stoga sam govorio da imam 18 godina uz još koju godinu staža! Ja sam kombinacija kontroverzi poput one da sam pčela radilica, ali želim se puno opustiti. Spašavam živote ljudi, ali mislim da je vrijeme da se spasim od samoće dijeleći ovaj život sa jednostavnim čovjekom koji želi osvojiti moje srce i dijeliti i dobre i loše stvari života!Ja sam živahna i razumna žena. Nikada ne zaostajem za svjetskim trendovima, vrlo sam pozitivna i ležerna. Nikada ne moram posezati u džep za ulovom. Komunikacija s ljudima oduzima mi najviše vremena. Pažljiv sam sa svim stvarima. Volim poklanjati ljudima osmijehe. Ja sam duša svakog društva, kažu moji prijatelji. Nikada ne stojim na jednom mjestu i uvijek težim postizanju novih visina u bilo kojem poslu.

Ena traži:

Spremnost na akcije je glavna osobina mog muškarca. Ima dovoljno hrabrosti da se ne boji razlika u jezicima i kulturama, dobi i uvjerenjima. On će me osvojiti i svakim danom mi pokazivati ​​da sam za njega posebna, da sam za njega Jedini izbor, a ne samo jedna opcija iz niza.. humor je dobrodošao))

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

By admin

Related Post

0 thoughts on “Ena”imam 35 godina i zelim upoznati STARIJE MUSKARCE javite mi se””

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page