Interesi
Volim kazalište, zato se i bavim glumom, volim igrati razne drame poznatih pisaca, ali moje glavno zanimanje sada je studiranje, studiram na Pravnom fakultetu. Uvijek se trudim stjecati znanje i usavršavati se. Volim glazbu, filmove, ples, prirodu, imam puno hobija i želim razgovarati o njima osobno s tobom.

Licni Opis
Ja sam senzualna i nježna dama, pomalo emotivna, ali predana i iskrena. Trebam ljubav, san o obitelji, strast, vatru u vezi i, naravno, brigu. Po prirodi sam draga osoba, kako kažu naše su oči ogledalo duše, pa želim da me pogledate u oči i vidite kakva sam osoba, biću iskrena i posvećena svom čovjeku. Što još mogu dodati o sebi, vjerojatno da volim kuhati, i da, mogu se nazvati dobrom domaćicom. Mislim da bi svaka žena trebala znati kuhati i održavati kuću čistom i udobnom. Ne mogu reći da sam savršena dama, ne, nisam, ja, kao i svi ljudi, imam neke nedostatke, ali sanjam da mom muškarcu neki moji nedostaci mogu biti vrlina. Ako te zanima najobičnija slatka dama, onda bih želio primiti tvoje pismo. 🙂

Tražim
Bitno mi je da me muškarac poštuje i voli, a čini mi se da je to jedan od najvažnijih kriterija. Ali i komunikacija, želim da moj muškarac i ja možemo komunicirati jedno s drugim, dijeliti bitne trenutke, probleme, da samo zajedno sve rješavamo, pomažemo jedno drugom i budemo vjerni.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments


3 comments:

 1. David

  17 Oktobra, 2023 at 8:58 am

  ……..gdje si ljubavi,?

  Reply
 2. banecar007nata@gmail.com

  24 Oktobra, 2023 at 3:44 am

  Javise lepotice dase drusimo

  Reply
 3. banecar007nata@gmail.com

  24 Oktobra, 2023 at 3:47 am

  Javise lepotice

  Reply

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

 
×
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

MENU
Romansa