Interesi
U slobodno vrijeme volim klizanje, ali to nije sve čime se mogu pohvaliti! Vjerujem da bi svaka djevojka trebala biti samodostatna i iz toga bi trebalo izvirati more pozitivne i privlačne senzualne energije. Zato studiram psihologiju: pohađam tečajeve i webinare, čitam knjige na tu temu. Znanje iz ove oblasti nikada neće biti suvišno, već će samo unaprijediti vas i vaš život.

Licni Opis
Ja sam vrlo ljubazna i osjetljiva osoba. U životu sam sanjar i optimist! Ljubaznost i ljepota će spasiti svijet – to nisu samo riječi, to je moj moto. U svakoj situaciji uvijek nalazim nešto pozitivno. Da se pozitivno može prodati, bio bih milijunaš. Odmalena sam volio klizanje, led, nastupe klizača, pa sam postao instruktor umjetničkog klizanja. Naučite ljude kako se osjećati na ledu jednako lako i samouvjereno kao ja.

Tražim
Treba mi muškarac pun ljubavi i razumijevanja koji će me prihvatiti takvu kakva jesam. Ljubaznost i pažnja su najvažnija stvar koju želim vidjeti kod svog muškarca. Ako si to – očekujem pismo od tebe!Ovdje sam zbog snažnog muškarca, pune podrške i brige. Želim pravog muškarca koji zna voljeti i želi biti voljen. Radujem se što ću se zaljubiti i dobiti najbolje od života! Jeste li spremni za to? Nadam se da tražite ozbiljnu vezu poput mene.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments


3 comments:

 1. Milos

  7 Oktobra, 2023 at 4:10 pm

  Ja sam slobodan i imam 40god.javise na062 87 52 591

  Reply
 2. Ibrahim Hodzic

  8 Oktobra, 2023 at 9:13 am

  Pozdrav trazim zenu za zivot razveden sam 14 godina rodjen sam U bosni a zivim U nemackoj 36 Go sve volim sto je iskreno i posteno veliki pozdrav

  Reply
 3. Stevan

  9 Oktobra, 2023 at 4:46 pm

  Pozdrav došo ija sam imao baku u slavoniji ,iz kojeg mesta si?

  Reply

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

 
×
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

MENU
Romansa