EVA(31)”IZ SLOVENIJE SAM I RAZVODIM SE ZELIM UPOZNAVANJE I VEZU”

Interesi
U slobodno vrijeme volim klizanje, ali to nije sve čime se mogu pohvaliti! Vjerujem da bi svaka djevojka trebala biti samodostatna i iz toga bi trebalo izvirati more pozitivne i privlačne senzualne energije. Zato studiram psihologiju: pohađam tečajeve i webinare, čitam knjige na tu temu. Znanje iz ove oblasti nikada neće biti suvišno, već će samo unaprijediti vas i vaš život.

Licni Opis
Ja sam vrlo ljubazna i osjetljiva osoba. U životu sam sanjar i optimist! Ljubaznost i ljepota će spasiti svijet – to nisu samo riječi, to je moj moto. U svakoj situaciji uvijek nalazim nešto pozitivno. Da se pozitivno može prodati, bio bih milijunaš. Odmalena sam volio klizanje, led, nastupe klizača, pa sam postao instruktor umjetničkog klizanja. Naučite ljude kako se osjećati na ledu jednako lako i samouvjereno kao ja.

Tražim
Treba mi muškarac pun ljubavi i razumijevanja koji će me prihvatiti takvu kakva jesam. Ljubaznost i pažnja su najvažnija stvar koju želim vidjeti kod svog muškarca. Ako si to – očekujem pismo od tebe!Ovdje sam zbog snažnog muškarca, pune podrške i brige. Želim pravog muškarca koji zna voljeti i želi biti voljen. Radujem se što ću se zaljubiti i dobiti najbolje od života! Jeste li spremni za to? Nadam se da tražite ozbiljnu vezu poput mene.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

Leave a Comment

0 thoughts on “EVA(31)”IZ SLOVENIJE SAM I RAZVODIM SE ZELIM UPOZNAVANJE I VEZU”

  1. Pozdrav trazim zenu za zivot razveden sam 14 godina rodjen sam U bosni a zivim U nemackoj 36 Go sve volim sto je iskreno i posteno veliki pozdrav

  2. Pozdrav EVA od Dr.Branka Kirica, i ja sam razveden..Upraznjavan zdrav,holisticki nacin zivota, ne pusim , ne uzivamn droge i bavim se Hatha Yogom,plivanje, tenisom i meditacijomn.Trazim kompatabilnu zensku osbu za brak i porodocni zivot a TI?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page