Ima 42 godine i izlazi isključivo sa MLAĐIM MUŠKARCIMA! “Stariji su nezreli i neozbiljni…”

Podelite s Prijateljima

Niko joj ne veruje da ima 42 godine, a ona voli da izlazi samo sa mlađima od sebe
Lajfkouč i influenserka Amanda (42) ne krije da ima neuobičajen ukus za muškarce, odnosno da nikada ne bi izlazila sa muškarcima svojih godina.

Objašnjenje za to, navodi, jeste što se zasitila svog ljubavnog života nakon što je imala pet predugih veza.

Kaže kako se sada radije fokusira na zabavu i više voli da se viđa sa muškarcima koji su puno mlađi od nje. Dodaje i da mlađi muškarci njoj sami šalju poruke preko društvenih mreža i zovu je na sastanke, a smatra da nema ništa loše u tome što se ne zamara povećom razlikom u godinama.

– Moraju da imaju vrlo specifičan izgled, tetovaže, mišiće i dobar ukus za oblačenje. Ne treba da budu neke šaljivdžije, jer sam to ja, ali poželjno je da su duhoviti. Više volim mlađe momke jer sam ja mlada umom, ne bih sebi dala te godine koje imam – objasnila je Amanda.

Amanda, takođe, smatra da je važno da muškarci znaju kako da se udvaraju dami i da su verni.

– Nekada si bio srećan kada dobiješ nečiji broj da zakažeš sastanak, a sada odeš u toalet i dok te nema oni švrljaju po Tinderu. Momcima koji mi se jave i svide odmah kažem da tražim nekoga sa kim ću izlaziti duže. Ali, ne planiram ništa, volim da to ide prirodno. Uvek na prvom sastanku kažem da volim da mi se momci udvaraju – rekla je.

Dodala je i da misli da su muškarci njenih godina nezreli i neozbiljni, jer su ju već više puta prevarili, kao i da je to glavni razlog zašto joj izlaženje s njima ne dolazi u obzir.

IZVOR:SRBIJA.DANAS

Facebook Comments

By admin

Related Post

0 thoughts on “Ima 42 godine i izlazi isključivo sa MLAĐIM MUŠKARCIMA! “Stariji su nezreli i neozbiljni…””

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page