IMAM 35 GODINE I ZELIM DA SE UDAM AFRODITA IZ ALBANIJE TRAZI BRAK”

Podelite s Prijateljima

Interesi
Svestrana sam osoba pa se u slobodno vrijeme bavim raznim stvarima. Prije svega, ljubitelj sam sporta. No, u zadnje vrijeme počeo sam se više baviti zimskim sportovima i moram reći da je ovo odličan način da provedem vrijeme sa svojim najboljim prijateljima tijekom zimskih praznika. Ne bavim se sportom profesionalno, ali dajem sve od sebe da se održim u dobroj formi. Također, volim čitati knjige i slušati glazbu. Volim skupljati zanimljive informacije vezane uz glazbu, a pratim i dosta glazbenih emisija na televiziji jer želim biti u toku sa svim glazbenim događanjima. Uz sve to, slobodno vrijeme provodim sa svojim voljenim psom ili šetam s najboljim prijateljima kako bismo razgovarali o najnovijim vijestima, dobro se nasmijali i jednostavno opustili od sve užurbanosti života. Često idemo u kupovinu, na piknike u šumi u prirodi ili jednostavno šetamo gradom.Nikada ne stojim na jednom mjestu, volim uživati ​​u životu, stalno se razvijati i usavršavati. Slobodno vrijeme uvijek provodim sa zanimanjem i koristima za sebe, ali moj najveći hobi je slušanje glazbe i čitanje knjiga. To me smiruje, čini mi zadovoljstvo i pruža mi priliku da se razvijam i naučim nešto novo za sebe. Još jedno mjesto gdje mi se stalno događaju čuda je kuhinja! U kuhanju me fascinira miješanje različitih okusa i pažnja na svaki sastojak. Posebno su dobri: boršč, salate i pita koju ćete svakako htjeti probati. A nedavno mi je hobi postao posjećivanje izložbi i galerija, jer je vidjeti slike velikih umjetnika tako uzbudljivo! Naravno, sastavni dio mog života su putovanja i fotografija. Volim putovati i pokušavam svojom fotografijom uhvatiti nevjerojatnu ljepotu našeg svijeta. Fotografija me uvijek privlači i inspirira da stvaram čuda i naučim nešto novo.

Self Description
Ja sam aktivna dama s malo neobičnim interesima i obećavam da ćete biti zadovoljni sa mnom. Jako sam draga, zanimljiva, brižna, draga, nježna i romantična osoba. Vidim ljepotu u cijelom svijetu oko sebe, a posebno volim zanimljive, pozitivne ljude s kojima mogu razgovarati o svemu i podijeliti nešto novo. Igre i beskrajni razgovori nisu ono što želim dobiti, ali pravi osjećaji, prava ljubav i beskrajna sreća – to je ono što želim uskoro pronaći ovdje.

Tražim
Moj idealan partner? Nesumnjivo snažna, ljubazna, brižna i obrazovana osoba s kojom smo mogli razgovarati o potpuno različitim temama, od romantičnih do filozofskih. Muškarac romantične duše i vrijedan poštovanja, kojemu će iskrenost, podrška i razumijevanje njegove dame biti prioritet.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments

By admin

Related Post

0 thoughts on “IMAM 35 GODINE I ZELIM DA SE UDAM AFRODITA IZ ALBANIJE TRAZI BRAK””

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page