Lejlina potresna priča

– Zovem se Lejla, imam 39 godina. Živim u Sarajevu. U braku sam već 14 godina sa čovjekom koji me je nedavno prevario. Naša curica od 13 godina ga je uhvatila u preljubi sa drugom ženom. To se je mnogo odrazilo na njeno ponašanje jer je ona u zagazila u pubertet i mnogo je osjetljiva.

Njegova raskalašenost nije počela sa ovom njegovom nevjerom. On to oduvijek radi, mislim ja znam da radi – čujem od prijatelja i poznanika svakakve priče , ali ga nikad do nedavno nisam uhvatila ”na djelu. On je mnogo lijep i atraktivan muškarac. Kad sam se udala za njega , bila sam luda za njim. Nisam mogla odoljeti njegovom šarmu i pristupu. Iako sam znala da je preljubnik, predala sam mu se u nadi da će to nekad prestati biti. Ali…

Vuk dlaku mijenja, a ćud nikada.

Osjećam se prazno i grozno. Povrijeđena sam već odavno. Nesretna sam u svakom pogledu. Mogu se razvesti od njega, ali to će moja Lana loše podnijeti. Luda je za njim. Zato sam odlučila da nađem nekaoga da me ispuni i da naša veza i romansa obeća mnogo više od onoga što sad imam , odnosno nemam.

Javite se.  –

Foto ilustracija: Pexels

Facebook Comments


3 comments:

 1. Mehmed

  15 Oktobra, 2023 at 1:06 pm

  Javi se

  Reply
 2. Nebojsa maksimovic

  17 Oktobra, 2023 at 5:32 pm

  Cao

  Reply
 3. Marko

  14 Novembra, 2023 at 10:49 pm

  Hy odakle si sza trazis

  Reply

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

 
×
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

MENU
Romansa