IMAM 39 GODINA “MUŽ ME PREVARIO I OSTAVIO,MNOGO SAM TUŽNA I TRAŽIM UTJEHU JAVITE MI SE”

LIK
Upravo sam započela svoju potragu ovdje i pitam se mogu li ovdje pronaći svoju pravu srodnu dušu. Što mogu reći o sebi? Ja sam ljubazna, susretljiva, lagodna i pozitivna osoba. Otvorena sam i druželjubiva – volim komunikaciju sa zanimljivim ljudima i znam biti dobar prijatelj. Uvijek imam svoje stajalište, ali u isto vrijeme prihvaćam postojanje drugih, bez obzira slažem li se s njima ili ne. U svakoj situaciji pokušavam pronaći kompromise – ne volim svađe i dramu. Brižna sam osoba i uvijek spremna pomoći. Moja obitelj i prijatelji znaju da se uvijek mogu osloniti na mene. Volim život, jer se sastoji od trenutaka!)

Volim komunicirati, smijati se, vrlo dojmljiv i ljubazan.. Cvijeće i životinje su moja slabost.. Vodim aktivan stil života i pravilnu prehranu, mogu prekinuti par hamburgera tjedno) Ponekad tenis, plivanje, odbojku zamijenim odlaskom u kino ili kazalište. Volim tople večeri s voljenim osobama … anegdote i viceve iz života. Pridruži mi se i ispričaj smiješnu priču iz svog života?) Oči mi se razvedri kad sam sretan… Nitko ne zna što će se dogoditi sutra, stvorimo NAŠE sutra – zajedno?)

INTERESI
Roštilj, glazba, TV emisije, čitanje, bavljenje sportom, promatranje tijela.Vodim aktivan način života i pravilnu prehranu, što može slomiti par hamburgera tjedno) Ponekad tenis, plivanje, odbojku zamijenim odlaskom u kino ili kazalište. Volim tople večeri s voljenim osobama … šale i viceve iz života. Pridružite mi se i ispričajte smiješnu priču iz svog života?)Moj hrabri romantičar otvorenog srca, znam da će moj budući suprug pročitati moj profil i shvatiti – evo je! Čovjek s unutarnjom jezgrom, koji će imati smisla za humor i prekrasan zarazni smijeh) Puno se smijem, pa će vam vesela djevojka u vašem životu pružiti još više sreće) Vidimo se!) Čekam pismo! od vas!) Dolaze nezaboravni božićni praznici, ovih dana morate biti zajedno !!! Jesi li spreman???

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Mislim da je nemoguće opisati idealnog partnera, naravno da svatko ima neke misli o osobi s kojom želimo biti, ali općenito, možete se zaljubiti u suprotno različitu osobnost ili u nešto, što je svima ostalima sasvim jednostavno , ali čini da ti srce brže kuca.. možemo se zaljubiti u osmijeh, ljubaznost ili, način na koji nas ova osoba gleda.. možemo voljeti nekoga zbog osjećaja koje imate kada ste zajedno.. ali općenito, Vjerujem da je prava ljubav kada voliš ne zbog nečega, nego unatoč svemu. Znam da ću to znati i osjetiti kad upoznam svog muškarca!I DA ce ga moje srce jednosatvno prepoznati

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

Leave a Comment

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page