IMAM 40 I UDATA SAM ZA 25 GODINA STARIJEG MUŠKARCA! Pre mi nije smetala razlika, SAD LUDIM – SVI moraju ovo da znaju!

Kažu da prava ljubav godine ne broji, a čini se da partnere sa velikom razlikom u godinama imamo više nego ikad. U prilog tome govore mnogobrojne devojke koje su u vezi ili braku sa starijim muškarcima, a koje su često zbog toga dobijale razne epitete. Ispovest žene koja je želela da ostane anonimna govori kako razlika u godinama kad-tad stigne jedan odnos. Dok je ona imala 25, nije joj smetalo što on ima 50, ali sada, kada on ima 65 – sve postaje problem.

“Ja sam 40-godišnja žena udata za muškarca koji je upravo napunio 65. Upoznali smo se kad sam ja imala 25. On je bio dinamičan i nedavno razveden 50-godišnjak. Ludo smo se zaljubili. Bio je jako zgodan i zabavan, pa kad me je zaprosio, nisam puno razmišljala”, napisala je žena terapeutkinji i kolumnistkinji portala Mirror, Kolin Nolan.

Imaju dvoje dece, od 9 i 12 godina, a kako je objasnila, oboje su jako zaokupljeni njima i obožavaju ih. Ipak, druge stvari u braku više ne idu tako dobro, a problemi među njima traju već godinu dana. “Jednostavno mi je postao jako dosadan i nikada ne želi da radi stvari koje mene vesele. Razlika u godinama mi nikada pre nije smetala, ali mislim da sada postaje pravi problem”, napisala je žena i dodala:

“Da stvar bude gora, nedavno je odlučio da ode u penziju jer to sebi može da priušti, ali sada je po cele dane kod kuće i oko kuće, što mi smeta. Mnogo više mi pomaže sa decom što je dobro, ali odjednom ga vidim u nekom novom svetlu i takav mi se baš ne sviđa. Sada više nisam sigurna da ćemo preživeti ovu udaljenost koja je među nama nastala, a to je tužno jer smo bili dobar par. Imate li kakvih ideja?”, pitala je terapeutkinju koja je napisala sledeće:

“Mislim da u vezama sa velikom razlikom u godinama često dođe do krizne prekretnice baš kad se stariji partner nađe u nekoj drugoj životnoj fazi, kao što je u njegovom slučaju penzija. Zato mislim da je uzrok vaše krize više penzija vašeg supruga, nego razlika u godinama među vama jer dobijam mnogo pisama od ljudi koji su otišli u penziju i od tada svojim partnerima idu na živce”, napisala je Kolin i dodala:

“Umesto da bežite od problema, suočite se sa njim i razgovarajte o tome kako se osećate. Možda vam ponekad treba lični prostor, što je u redu. Izađite i vidite se sa prijateljima, zabavite se, ali nemojte izbegavati razgovor. Recite mu da vam je teško kod kuće otkad ste celo vreme zajedno i da to ne pomaže vašem romantičnom životu. Razmislite postoji li nešto što biste zajedno mogli da radite, a da bi bilo zabavno vama i njemu. I ako treba, podsetite ga da ima 65, a ne 85 godina. Stvorite prilike da prijatno provedete zajedničko vreme, idite negde za vikend ili napravite večeru za vas dvoje. Možda to nije kraj puta za brak, možda ste se samo ‘izgubili’”, poručila je.

IZVOR:(MONDO.RS)

Facebook Comments

Leave a Comment

0 thoughts on “IMAM 40 I UDATA SAM ZA 25 GODINA STARIJEG MUŠKARCA! Pre mi nije smetala razlika, SAD LUDIM – SVI moraju ovo da znaju!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page