IMAM 44 GODINE I USAMLJENA SAM ZELIM UPOZNATI MLADJE DA MI SE JAVE ZA..

ona
ona
Podelite s Prijateljima

Interesi:

Obožavam prirodu i osjećam se sretno i opušteno provodeći vrijeme na otvorenom. Volim aktivnosti na otvorenom, duge šetnje. Volim putovanja. Jako uživam kuhati! Volim ići u kino i kazalište. I također volim svoj posao.Vrlo sam otvorena, duhovita i optimistična, uvijek se trudim raditi nešto novo, poput plesa, glazbe, jezika, mode. Volim sport i aktivnosti na otvorenom. Uživam u jednostavnim stvarima u ovom životu. :)) I sigurna sam da će mi život dati sve što poželim.

Samoopis:

Domaća sam dama, ali sam u isto vrijeme vrlo aktivna i uvijek puna energije. Prijateljstvo i razumijevanje su mi na prvom mjestu u vezama. Vrlo sam uredan i uživam u udobnosti i redu kod kuće. Imam dobar ukus i cijenim ljepotu. Volim djecu i svom sam sinu najbolji prijatelj. Ne volim sukobe, vesela sam, druželjubiva, pristojna, otvorena, ljubazna i ponekad previše brižna. :))Ukratko, mislim da sam sasvim jednostavna i pozitivna mlada dama. Vrlo sam mekan i pun razumijevanja. Mlada sam, ali sam u isto vrijeme usmjerena ka cilju! Želim reći da što god da se dogodi, uvijek se trudim imati osmijeh na licu. I želim ti dati svoj osmijeh svaki dan našeg života.

Natalia traži:

Nadam se da ću upoznati posebnog muškarca s dobrim smislom za humor, aktivnog načina života, dobrog srca, čovjeka koji je iskren, ljubazan, inteligentan i orijentiran na obitelj.Bit će lijepo upoznati nekoga s kim ću se osjećati kao prava žena. Također mora biti ljubazan, pošten, sa smislom za humor. Želim da moj muškarac bude aktivan i voli avanture. Nije me briga za tvoje godine. Samo želim da imamo neke zajedničke stvari. Volim svoj život i želim imati pozitivnog i otvorenog partnera

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

By admin

Related Post

0 thoughts on “IMAM 44 GODINE I USAMLJENA SAM ZELIM UPOZNATI MLADJE DA MI SE JAVE ZA..”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page