IVANIŠEVIĆ OD NOVAKA ZARADIO BOGATSTVO: Bio je papreno plaćen, a bonusi su bili milionski!

By admin apr1,2024
Podelite s Prijateljima

Novak Đoković je velikodušno plaćao usluge svog trenera.

Novak Đoković i Goran Ivanišević su se razišli

nakon šest godina plodonosnog rada i velikih uspeha. Rastanak je bio prijateljski, najbolji teniser ikada se uz dirljive reči oprostio od svog prijatelja i saradnika, a sada čekamo da vidimo šta su dalji koraci. Za početak videli smo da Novak trenira sa Nenadom Zimonjićem, a videćemo da li će nekadašnji selektor Dejvis kup tima Srbije zameniti Hrvata.

Mnoge je zanimalo koliko je Ivanišević tokom saradnje sa Novakom zaradio, a cifra nije javna. Navodi se da je plata Gorana Ivaniševiča iznosila između 6.000 i 10.000 evra nedeljno, a to je već na godišnjem nivou prilična

Uz to dolaze i bonusi za osvajanje turnira, a spekulisalo se i da je Ivanišević imao proenat od zarade Novaka Đokovića od nagradnog fonda na turnirima i najčešća procena je da je dobijao 10 odsto onoga što na teniskom terenu zaradi najbolji ikada. S obzirom da je samo prošle sezone Novak prešao 10.000.000 evra dolara od turnira, to bi trebalo da bude oko 1.000.000 dolara za Ivaniševića.

Što se ipak same plate tiče, ona je preko 2.000.000 evra, a mogla bi da bude i do 4.000.000 evra za tih šest godina saradnje. Uz milionske bonuse i 20.000.000 dolara koje je zaradio od tenisa tokom igračke karijere nije loše prošao Ivanišević!tj. svota je između 300.000 i 500.000 evra. 

IZVOR>(MONDO, N.L.)

 

 

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page