– Ja sam dobra žena i brižna majka ali USAMLJENA I ZAPOSTAVLJENA. Tražim nekoga da mi PRUŽI LJUBAV-

Podelite s Prijateljima

Ja sam mlada, nježna, društvena djevojka. Volim sport, hranu i putovanja. Idem na bodybuilding treninge tri puta tjedno. Od djetinjstva sam sanjala da ću odrasti i pomagati ljudima, htjela sam postati pedijatar. Sada sam odrasla i radim kao model. usrećujem ljude. Sviđa mi se što pomažem ljudima i uvijek sam zadovoljna u duši. Moj najveći san je pronaći pravu ljubav. Zaljubiti se. budi fin, uživaj u svakoj minuti pored mog muškarca. Koji je tvoj najdraži san?Imam ne samo vanjsku ljepotu nego i unutarnju. I općenito mislim da je unutarnja ljepota u čovjeku najvažnija, osim toga, ona je vječna. Poštena sam i poštena – uvijek stojim na strani zgažene kreposti, uvijek spremna pomoći onima koji se nađu u teškoj situaciji. Ja sam ono štene koje je sretno što je rođeno kao žena. I volim svaki dan umnožavati svoju ženstvenost. U ljubavi sam odlučan do nepromišljenosti

INTERESI
Volim talijansku i japansku kuhinju) Moje omiljeno cvijeće su ruže. Slušam svu glazbu koja će mi utonuti u dušu. Želim posjetiti: Mauricijus, Maldive, Bali, Australiju, Dominikansku Republiku, Kolumbiju. Volim prirodu i svjež zrak. Volim paliti aroma ulja i svijeće i meditirati)Dugi niz godina radim u teretani, pomno pratim formu i zdravlje, kandidat za magistra sporta alpskog skijanja. Također, moj svaki dan počinje sportom. Jako volim putovati. Jako me inspirira priroda alpskih planina, sela u planinama u Švicarskoj, postoji jedno mjesto u pustinji koje je za mene, kao i Alpe, mjesto moći.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Ja sam vrlo otvorena i jednostavna djevojka. Ako sam prije uvijek imala idealan tip muškarca u glavi, sada sam shvatila da to nije bitno. Ne trebate ograničavati i idealizirati muškarca u svojoj glavi. Za mene je najvažnije poštovanje i odanost. A ostalo je sporedna stvar. Ako ste otvoreni za jednostavnu djevojku poput mene, onda ste dobrodošli. Uvijek vjerujem da je komunikacija ključ uspjeha. Zreli ili mladi, nije bitno da li se dobro slažemo jedno s drugim. Sa svoje strane obećavam podršku, brigu i odanost i pripremam najukusnije doručke)Vjerujem u ljubav, jer znam koliko znam voljeti. Ja sam žena koja je u svemu odana svom odabraniku. Jako sam mudar i vjerujem da se uvijek može naći kompromis. Za mene je u vezi važno poštovanje i romantika. Važno mi je da smo svaki naš dan kao prvi, da nas duboki osjećaji, simpatije i želja jedno za drugim nikada ne napuste. Prava ljubav je put do svjetla. Lagana ljubav ispunjava dušu dobrotom, mirom i istinskom radošću, vodi čovjeka prema svjetlu.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page