JAGODINAC OŽENIO NAJLEPŠU ŽENU TUNISA: Ljubavna priča kao iz romana!

By admin dec5,2023
Podelite s Prijateljima

Dobila sam ga! Najdivnijeg muškarca na svetu, koji voli svet, voli ljude, pomaže svima, deci, starima. Ja sam muslimanka, mi ne možemo da menjamo veru. Ne nosim abeju, ne klanjam, poštujem hrišćanstvo, ali sam ja muslimanka i to je tako. U Tunisu ja zauvek nosim prezime mog oca, ovde sam Antonijević – Fauzija Šarif Antonijević
Kada je Dragan Antonijević otišao u Yasmin Hamamet na odmor, nije ni slutio da će se zaljubiti i upoznati ljubav svog života! Zvezda Tunisa, plesačica orjentalnog plesa Fauzija Šarif plesala je za goste u hotelu u kome je Dragan odseo. Bila je to ljubav na prvi pogled.

Na dan vjenčanja Fauzije i Dragana u stanu je vladala fenomenalna atmosfera. Stilista i šminkerka pokušali su da natjeraju Fauziju da sjedne kako bi završili posao, ali ljubav prema igri ispoljavala je u svoj euforiji koja je vladala, pa je Fauzije plesala sa podignutom bluzom i uživala u igri. Cijeli život sam maštala o romantičnom muškarcu. Dobila sam ga! Najdivnijeg muškarca na svijetu, koji voli svijet, voli ljude, pomaže svima, djeci, starima…udajem se za njega i presrećna sam. Ja sam muslimanka, mi ne možemo da mijenjamo vjeru. Ne nosim abeju, ne klanjam, poštujem hrišćanstvo ali sam ja muslimanka i to je tako. U Tunisu ja zauvijek nosim prezime mog oca, ovdje sam Antonijević, priča Fauzija Šarif Antonijević.

Fuziji, kako je ustvari svi zovu se sviđa Srbija. Kaže da se u Tunisu žena i djeca ne poštuju, ali da moraju imati sve u kući. Ona ima sedmoro braće i sedam sestara. Mnogo volim snijeg, obožavam! Kao dijete se radujem. Mnogo volim snijeg, kao u bajci sam tada. Meni se Srbija sviđa. Upoznala sam divne prijatelje, ljude koje volim. Otvorila sam Školu trbušnog plesa, ali nemam mnogo žena, sramota ih je da igraju orijentalni ples ili im porodica brani. Orijentalni ples za svrhu ima zavođenje i jako je lijep. Namijenjen je muškarcu i spada u vid zabave. Srpkinje se stide da plešu, kaže Fuziji.

U Tunisu svadba traje sedam dana, svakog dana mlada oblači drugu haljinu. Jedan od njihovih običaja je da vežu dva prstena, burme trakom, svako stavi jedno drugom prsten na ruku a svekar presjeca vrpcu. Zapali se crvena svijeća koju gase zajedno. Sve ove običaje Fuzija i Dragan obavili su i u Jagodini.Fauzija je bila spektakt u Hamametu, plesala je sa svijećnjakom na glavi kada je Dragan došao da je gleda. Ja sam ga vidjela u masi. Ne znam što i ne znam kako, ali to je bila ljubav na prvi pogled…Dragan je bio uporan dolazio je par dana, nekako je došao do mog broja telefona. U Tunis se vratio za 15 dana i nije odustajao! Svakog dana smo bili na Skajpu. Dragan ima lijepo srce, mnogo lijepo. Kada idemo do grada, on kada sretne bake, deke koji su siromašni, on im daje novac i poklone. Svima daje. Ima veliko lijepo srce! Ja sam se zaljubila u njegovo srce, kaže prelepa Tunižnka.

Fuzija je sa drugaricama i na svadbi napravila spektakl kada se presvukla u crvenu vjenčanicu i plesala za Dragana. Ispred rodbine, prijatelja, brojnih fotoaparata i telefona, one su odigrale orjentalni ples.Ipak, Fuzija sada ima problem da viđa redovno svog supruga. Dragan radi u Njemačkoj, dolazi jednom mjesečno. Ni jednom iz Srbije nisam uspjela da odem kod svog muža! Svi mi potpišu da mogu ići, osim jedne službenice koja me uporno već deset puta odbija. Kada je pitam zašto, kaže zato što si ti iz Tunisa i sigurno hoćeš da ideš da radiš u Njemačkoj i baviš se pros*itucijom. Ponizila me je! Ja ne mogu da odem da posjetim muža, to je strašno! Rekla mi je da radim se*s za pare i da zato hoću u Njemačku. Nikada me nisu pustili da odem. Kažu mi da je to srpska birokratija!, kaže ona.

Fauzija je plesala i za predsjednika Tunisa i mnoge zvaničnike, političare, umjetnike ove zemlje. Tunis je oblijepljen plakatima na kojima je njena fotografija Kada sam je vidio, ja sam pao s nogu. Osvojile su me njene oči i prelijepi bijeli osmijeh! Igrala je bosa u bijelom kostimu. Crna kosa bila joj je rasuta po leđima. Kao boginja. Nisam mogao da se smirim dok je nisam našao, tražio sam je svuda, bilo je teško sporazumjeti se sa menadžerima, osobljem hotela. Te noći nisam spavao. Našao sam broj, zvao sam, javio se njen brat, nije mi bilo svejedno jer tamo su drugačiji običaji. Ali nema odustajanja, našao sam je. Sve volim kod nje. Jedinstvena je, prirodna, iskrena, kakvo joj je srce takve su joj oči. Ljubav na prvi pogled postoji! Mi smo već tri godine zajedno, moja ljubav nikad nije bila manja, sve je jača. Pošto ne može doći u Njemačku, ja ću se vratiti u Srbiju i ovdje ćemo nastaviti život. Meni ne vrijedi dan bez nje, rekao je Dragan.Fuzija koja i sada pleše na proslavama i drugim manifestacijama po pozivu planira da otvori salon vjenčanica koje će sama da šije.

IZVOR:ALO.RS

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page