Jelena Đoković ljuta i na svekra Srđana? Zamerila mu je jednu nepromišljenu izjavu, Novak je podržao

Odnos Jelene Đoković sa svekrom Srđanom

Usred haosa u Australiji, koji se, kao što svi znamo, nije završio u korist Novaka Đokovića, njegov otac odlučio je da otvori nalog na Instagramu. Učinio je to prvenstveno da bi što većem broju ljudi skrenuo pažnju na probleme sa kojima se slavni teniser u tim trenucima suočavao, i ubrzo stekao zavidan broj pratilaca. Trenutno ih ima blizu 7.000, što je odličan skor budući da je vrata virtuelnog sveta odškrinuo jedva pre dve nedelje

Da bi Srđan Đoković mogao da postane ozbiljan influenser govori i dirljiva čestitka koju je preko popularne društvene mreže poslao supruzi Dijani za rođendan. Nema portala koji to nije preneo.

I dok se njegova fan baza iz dana u dan povećava, Srđan prati tek osmoro ljudi. Bar za sada. Među njima je, naravno, i prvi reket planete, njegov sin. A snajka?

Svi su primetili da se Jelena već duže ne oglašava, da je nije bilo pored Novaka dok je prolazio kroz australijsku agoniju (ili je bar javnost nije videla), a izostala je i sa proslave Dijaninog rođendana. U kakvim je, zapravo, odnosima sa porodicom Đoković? Ima li istine u glasinama da se ne slaže sa svekrvom i da se priča usijala posle nedavne izjave Novakove majke kako nije verovala da će se njen sin oženiti Jelenom, a ne podržava ni njihov način ishrane? Na kraju krajeva, ako je sve u redu, zašto se Srđan i Jelena ne prate na Instagramu? Mnogo pitanja, nijedan odgovor.

Kako prenosi Story.hr, Jelena je navodno jednu nepromišljenu izjavu zamerila i svom svekru. Srđan je svojevremeno tokom televizijskog gostovanja izjavio da ona i Novak s porodicom uskoro planiraju da se presele u Srbiju, što se Jeleni nije baš svidelo.

– Novak uživa u Beogradu i jedva čeka da dođe. Malo vremena provodi ovde, ali još godinu-dve i on će biti stanovnik svog grada i svoje zemlje – rekao je Srđan u emisiji “Srpski svet”.

Nakon toga, portal Svet & Scandal objavio je kako Jelena zbog te izjave prigovorila Novaku koji se navodno složio s njom.

IZVOR:HELLOMAGAZIN.RS

Facebook Comments

Leave a Comment

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page