JELISAVKA”IMAM 39 GODINA I RASTAVLJENA SAM ZELIM UPOZNAVANJE”

Interesi
Volim sport, volim trčati, glazbu također jako volim, ne mogu zamisliti dan bez nje, slušam je uvijek i svugdje, volim različitu glazbu, apsolutno različitu, biram je ovisno o raspoloženju . U slobodno vrijeme volim se naći s prijateljima i popiti kavu negdje na svježem zraku, također jako volim slikati i fotografirati druge ljude.

Licni Opis
Poštovani, da vam kažem nešto o sebi, zovem se Valerija, volim kad me zovu Valerija, a ne Lera, iako je Lera i moje ime skraćeno, prijatelji me obično zovu Lera. Živim s majkom, ona je moja obitelj, nemam nikog drugog, rođen sam u Zaporožju i živim ovdje cijeli život. Ovdje sam završio školu i fakultet, sada sam privremeno nezaposlen, ponekad nađem honorarne poslove i to mi pomaže. Moje srce je slobodno i ovdje tražim svoju ljubav, za ozbiljnu vezu i brak, želim veliku, jaku i punopravnu obitelj. Studirala sam na Pravnom fakultetu i planiram postati pravnica u budućnosti, to mi je san, nadam se da ću uskoro uspjeti. Društvena sam osoba i imam mnogo prijatelja, volim upoznavati nove ljude. Moj karakter je jak, nagao sam, ali u isto vrijeme mogu se brzo smiriti, ja sam ljubazna i lijepo odgojena dama. Mislim da je ova priča dovoljna da shvatite kakva sam osoba, ako želite znati više, možemo se bolje upoznati i započeti komunikaciju, bit će mi jako drago da sklopim novo poznanstvo.

Tražim
Tražim neovisnog, samouvjerenog muškarca. Želim da se brine za mene i voli me. Želim upoznati nekoga tko je spreman za odnose, pune zabave, osjećaja i strasti. Dakle, mogu reći da sam ovdje u potrazi za najboljim prijateljem i strastvenim ljubavnikom u jednoj osobi.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

Leave a Comment

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page