Koviljka: ”Imam 55 godina i još se nisam udala jer nisam pronašla pravog…Tražim muža!”

Koviljka, 55 godina još se nije udala

O meni

Zovem se Koviljka, a Kova mi je nadimak. Imam 55 godina, živim u Sarajevu. Slobodna sam, nisam se jš udala i nemam djece. Znam da je za djecu kasno, ali za ljubav – nikada. Za pravu ljubav nikada nije kasno, zar ne? Prava ljubav godine ne broji.  Slobodna sam i želim da upoznam nekoga sličnog sebi. Po zanimanju sam frizer, a bavim se trgovinom zadnjih dvadesetak godina. Zadooljna sam svojim poslom, putujem i nabavljam dobra i robu koja se traži danas, najviše među omladinom.  Pleminita sam, dobra i korektna.ja sam karizmatična, jednostavna žena, volim sve što je vezano za svijet fitnesa, volim jesti zdravo, vježbati, trčati, hodati, jako volim dobru zdravu hranu, iako se i sama prepuštam u nekoj junk foodu, volim živjeti punim plućima, avanturista sam i žena velikog srca

Volim…

Iskrene, dobre, vrijedne, poštene i plemenite ljude. Ne gledam nikoga kroz vjeru i naciju. Za mene postoji samo dobar čovjek i loš čovjek. Po tome razlikujem ljude jedino. Poštujem svaki običaj i imam mnogo prijatelja koji su pripadnici drugih vjera. Obilazim ih i volim njihove praznike. Naravno i oni mene redovno obilaze i posjećuju za slavu, Božić i Vaskrs. Volim kolače i rado ih pripremam. Volim more i kad god imam priliku ću otići da se nadišem lijepog morskog zraka.moj životni interes je da svaki dan mogu biti bolja osoba, ispuniti svoje snove i ciljeve, volim sve što je vezano uz svijet društvenih mreža, volim plesati, kuhati, slušati glazbu i živjeti život

Tražim..

Iskrenog i potenog muškarca za vezu, a ko zna – možda i nešto više. Ja se nikad nisam udala, niti imam djecu, sa svojih 55 godina nisam se ostavrila kao majka, a i kasno je. Ali za ljubav nikad nije kasno. Voljela bih pronaći nekoga za sebe. Javite mi se na oglas ako ste zainteresovani za upoznavanje, izlaske, druženje… Možda se desi i ljubav, možda brak.

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Postovi na ovome web siteu su autentični i sadržavaju autorska prava. Kopiranje sadržaja dozvoljavamo jedino uz navođenje direktnog linka posta kojeg kopirate kao glavnog izvora. Svako drugo kopiranje će biti legitimisano pod povredom.

Hvala na razumijevanju,

Autor Foto: Profimedia

PROCITAJATE I:

DRAGAN JE OŽENIO ALBANKU! Prva 3 meseca je samo plakala na Goliji, a onda

Naučila je da kuva srpska tradicionalna jela!Podstaknute neobičnim društvenim pravilima, koja kažu da je velika sramota za ženu da ostane neudata, veliki broj Albanki proteklih godina se odlučuje da sreću potraži van granica svoje zemlje i odlazeći kilometrima daleko od kuća, najčešće se udaju za Srbe.

Tako je Viktorija Vida Jakovljević pre 13 godina odlučila da napusti Skadar i dođe u selo Srednja Reka na Goliji, uda se za Dragana i u potpunosti promeni svoj život.– Kad sam došla ovde tri meseca sam svaki dan plakala. Znaš kako mi, dođemo u tuđu kuću, nit’ znamo jezik nit’ išta. Znam ja na Albanski sve, ali otkud znam šta je “čaša” – priča Viktorija za “Prvu”.

Dragan dodaje da ni njemu nije bilo lako na samom početku zajedničkog života, ali trud i posvećenost brzo su se isplatili. Bilo mi je dosta teško, ali sam gledao da budem što jači psihički i da budem što bolji pedagog za nju, da bih je izvukao i da joj ulijem poverenje – Dragan Jakovljević. Kada je Vida savladala jezik sve je postalo lakše i brže se uklopila u novu sredinu. Meni se sviđa sada Srbija, ja sam navikla i da se smejem i da psujem. Sve to znam odlično! Sve najgore znam da psujem – govori Vida kroz smeh,Onda je naučila i da kuva srpska tradicionalna jela.

– Znam pite, baklave od orasa, jabučare. Sve to znam – tvrdi ona. Otkad je Vida došla, Draganova kuća je procvetala, pa ovaj par sada zajednički obavlja sve poslove. Više idem po pečurke sad, više volim pečurke, ne plaši me i ako dođe mečka neće mene da jede. Jede ove mršave, neće mene – našalila se Viktorija.Nema dileme da su upravo Albanke sačuvale mnoge srpske seoske škole od zatvaranja što potvrđuje i Dragan, koji nije jedini iz ovog sela koji je oženio Albanku.

Takođe je istakla da joj se Srbija mnogo svidja i da je u njoj nasla pravu ljubav i srecu koju je dugo trazila,takodje istakla je da joj je za srce prirastao vedar duh i smisao za humor nasih ljudi na koji se potpuno navikla i usvojila ga,i priroda je mnogo lepa i ona je istakla da voli da ide u setnje sumom i d asakuplja pecurke,takodje je naglasila da u njenoj zemlji sve veci broj devojaka se odlucuje za brakove u Srbiji i jako cesto su ti brakovi srecni i dugovecni Imam rođaka dole, koji je iste godine tamo otišao, isto se oženio i ima troje dece. Ja bih svima savetovao da se upuste u ovo – zaključuje on.

IZVOR:ESPRESO.CO

Facebook Comments

Leave a Comment

0 thoughts on “Koviljka: ”Imam 55 godina i još se nisam udala jer nisam pronašla pravog…Tražim muža!”

  1. Cao Koviljka…ja sam iz Sarajeva, trenutno na radu u Austriji…imam 63 godine I razveden sam već nekoliko godina…ako si za upoznavanje, javi se…pozdrav

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page