LEJLA”SAMA SAM I ZELIM DRUZENJE SALJEM SLIKE SVIMA KOJI SE JAVE”

Interesi:

Volim komunicirati s različitim ljudima i cijenim određenu razinu kulture i znanja kod ljudi. Tako volim i kulturna događanja, društvene aktivnosti, kazalište, koncerte, čitanje, putovanja. Održavam formu i uvijek sam aktivan i energičan. Također, strast mi je igrati šah.Obožavam modu, popularnu glazbu, putovanja, čitanje i sport. Volim stvarati ljepote i uvijek pokušavam izgledati privlačno! Obožavam more i kad mi se ukaže prilika uvijek odem na odmor! Volim zdravu hranu i dobra sam u kuhanju. Trudim se voditi zdrav način života. Nadam se da ste na istoj stranici sa mnom! Ako ne – rado ću saznati više o vašim interesima i podijeliti ih s vama

Samoopis:

Ja sam primamljiva mlada dama, vrlo strastvena, ali čvrsta i iskrena osobnost. Živim prema svojim idejama i uvjerenjima, ali nikad ne osuđujem druge, poštujem bilo koji životni stav. Vrlo sam simpatičan, mnogostran, svrhovit, ležeran, veseo i stvarno sam spreman preuzeti određeni rizik kako bih se čvrsto obvezao.Ja sam šarmantan, ljubazan, pošten, dobro obrazovan i inteligentan. Ja sam mlada žena s lijepim osmijehom i dobrim smislom za humor! Vrlo sam brižna, puna ljubavi i pažljiva! Vrlo sam romantična i nadam se da ću imati puno sretnih, romantičnih, strastvenih trenutaka u budućim odnosima sa svojim posebnim muškarcem! Volim praviti iznenađenja i imati avanture! Želite li saznati više o meni? Zato mi pišite!

Lejla  traži:

Pametni ste i privlačni i izvana i iznutra. Vi preuzimate kontrolu nad svojim životom i manje vjerujete u svoju sreću, a više u svoja djela. Ljubazni ste, puni razumijevanja, aktivni, društveni, strastveni, neovisni, hrabri, duhoviti i sposobni se snažno posvetiti.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

Leave a Comment

0 thoughts on “LEJLA”SAMA SAM I ZELIM DRUZENJE SALJEM SLIKE SVIMA KOJI SE JAVE”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page