LJUBICA “ŽELIM UPOZNAVANJE I DRUŽENJE ŽIVIM I RADIM U BERLINU IMAM 33 GODINE “

Uvijek sam spreman pomoći, razumjeti i podržati ljude. Volim ljepotu života, cijenim male stvari kao što su osmijeh, lijepo vrijeme, priroda, dobar razgovor… Ponekad su ljudi lijepi, ne po izgledu, ne po onome što govore, već po onome što jesu. Dakle, za mene – izgled nije bitan, dob nije bitna, što radiš ili što si radio nije važno, sve je u tvom dobrom srcu, tvojoj osobnosti punoj ljubavi i brige. Novac nije sve, zapravo novac dođe i prođe, ali ljubav traje zauvijek!
Moram reći da sam vrlo pozitivna i druželjubiva osoba. Nikada neću ostaviti svoje prijatelje u nevolji. Ja sam vrlo ambiciozna dama. Ja sam ljubazan, nježan, romantičan i strastven. Imam puno snova i ciljeva. Stvoriti obitelj moj je najvažniji san. Ja sam zaštitnik životinja. volim životinje, zato pomažem skloništima s hranom jer mislim da svaka životinja zaslužuje imati Kuću. Ja sam slobodna žena i želim pronaći muškarca. To uključuje košarku, orijentalni ples, gimnastiku, hip hop, odbojku i plivanje. Ali, nažalost, nisam se pronašla ni u čemu osim u sportu, plesu. Volim paziti na svoju figuru. Po prirodi sam mirna osoba. Volim slušati glazbu i sanjati. Dakle, ako želiš nekoga stvarno upoznati, onda bismo se trebali bolje upoznati. Ne budi sramežljiva.

INTERESI
Moj hobi je biti sretan I vidjeti ljude sretne. Ali općenito znači da imam neke aktivnosti. Obožavam bicikle! Volim ga jahati. Jako volim kuhati i volim kuhinje raznih zemalja. Također volim čitati knjige i putovati, Imam nekoliko hobija. Prvo je kuhanje. Volim raditi slatke poslastice. Kuham izvrsna jela nacionalne kuhinje. Drugo je sport. Negdje ipak treba sagorjeti kalorije. To su jutarnje trčanje i češanje. Definitivno se ne mogu nazvati drvenim.
Volim pjevati, proučavam kulture drugih naroda! Volim plesati i pjevati! Puno sam putovao po raznim zemljama

NJEZIN TIP MUŠKARCA
najvažnija stvar za mene u čovjeku iu svakoj osobi je njegov unutarnji svijet. Vjerujem da je ljubav za sve! Nemam standarde za odabir muškarca. Najbitnije mi je da je muškarac normalna, adekvatna osoba i da želi ljubav, a kakvu ženu tražite? Moj muž bi trebao biti ljubazan i brižan. Želim pronaći muževnog i odgovornog muškarca. Želim da se brine za mene, da vidimo našu zajedničku budućnost. Volio sam djecu i provodio vrijeme sa svojom obitelji. Ako želiš znati, čekam te.. I, naravno, moj muž neka mi bude ljubavnik pa da uživamo jedno u drugom i dajemo jedno drugom dušu i tijelo. Pa što ti misliš? Možda sam ja tvoja žena za brak?
UKOLIKO ŽELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD.

Facebook Comments

Leave a Comment

0 thoughts on “LJUBICA “ŽELIM UPOZNAVANJE I DRUŽENJE ŽIVIM I RADIM U BERLINU IMAM 33 GODINE “

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page