MALI STEFAN UPAO U LAJV I NAPRAVIO ŠOU Novakov naslednik se prišunjao, pa sa samo TRI REČI na engleskom oduševio Stena i svet /VIDEO/

Podelite s Prijateljima

Novak Đoković i Sten Vavrinka su u razgovoru tokom jednog uživo uključenja na Instagramu govorili o mnogim zanimljivim temama, ali u jednom trenutku dva tenisera nisu bila u prvom planu.
Novak Đoković i Sten Vavrinka su u razgovoru tokom jednog uživo uključenja na Instagramu govorili o mnogim zanimljivim temama, ali u jednom trenutku dva tenisera nisu bila u prvom planu.

Prišunjao se stidljivo Stefan Đoković, Novakov sin, koji je želeo da se pozdravi sa Stenom, što je i učinio i to na engleskom jeziku.

Posle nekoliko razmenjenih reči, Stefan se postideo, a Novak je pojasnio Vavrinki želju petogodišnjeg naslednika.”Stefan, moj dečak je tu. Vidi, to je Sten… Hteo je da te pita da igrate tenis ali se stidi”, rekao je Đoković Vavrinki.

Ubrzo je stigao odgovor.

“Kad god me pozove igraću sa njim”, prihvatio je izazov Švajcarac.

Za sada prema Novakovim rečima Stefan ima teniskog potencijala, ali će tek videti šta će vreme doneti.

“Igramo malo u bašti i voli da igra, motivisan je, ali videćemo kako će to ispasti u budućnosti”, objasnio je Novak.

U izuzetno zanimljivom razgovoru dva prijatelja bilo je i obostranih “peckanja”, ali i priče o Novakovoj “najbolnijoj temi”, zatim su počeli i da čitaju komentare ljudi koji su ih pratili, a jedno pitanje im se naročito dopaloPre nekoliko dana jedna od glavnih svetskih vesti bila je donacija Novaka Đokovića od milion evra za bolnice u Italiji.

Peter Asembergs, šef saniteta za zapadni deo Bergama i čovek koji je bio u komunikaciji sa Novakom, otkrio je da nije mogao da veruje kada se sve dešavalo, kao ni kako je postupio Srbin u celoj situaciji.Novak je donirao novac bolnicama Treviljo-Karavađo i Romano di Lombardija, a Asembergs je otkrio kako srpski as nije insistirao da ova priča procuri u medije.

– Priznajem, bio sam šokiran u tom trenutku. Da, to je pravi izraz za ono kada mi je prvi teniser sveta na pitanje želi li da objavimo koliko puno nam je dao odgovorio ‘Iskreno, meni uopšte nije bitno hoćete li to objaviti i ne mora se znati da sam ja uopšte išta dao, a kamoli koliko. Osim, naravno, ako smatrate da će objavljivanje takve informacije podići svest i kod drugih potencijalnih donatora da urade što i ja, kazao je Peter Asembergs.oković je u nizu napravio nekoliko fenomenalnih dela. Prvo je sa milion dolara pomogao Srbiji u kupovini respiratora i medicinske opreme, pa istom sumom Italiju, a onda i organizovao kao predsednik Saveta tenisera pomoć za ugrožene igrače rangirane ispod 100. mesta ATP liste koja bi trebalo da bude između 4 i 4,5 miliona dolara.

espresso.co.rs

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page