Bok, hvala na izdvojenom vremenu, moje ime je Marijana. Ukratko, samo Mara. Radim kao frizer. Moj posao je stvaranje novih izgleda za žene, radim samo sa ženama. Radim nove modele i novi imidž za žene. Ipak, ponekad radim i kao majstor za muške frizure. Mogu napraviti i dobre frizure za muškarce. Imam san postati jako dobar majstor i otvoriti vlastiti salon. Bavim se sportom, u slobodno vrijeme posjećujem teretanu, satove fitnesa, a prije nekoliko godina išla sam i na satove plesa. Volim crtati, a hobi mi je izrada od gline. Volim i pjevati. Volim pjevati pjesme. Moja velika želja je stvoriti lijepu zdravu obitelj zaljubljenu s muškarcem koji će i mene voljeti, takvu kakva jesam, bez laži i bez varanja! Sa svojim muškarcem, zajedno, želim da gradimo život u brizi, razumijevanju, poštovanju i financijskoj stabilnosti! Volim kućne ljubimce i zato, kod mene doma imam mačku Kitty, štakora Jaya i papigu Kesha. Želim putovati i vidjeti ovaj svijet s posebnom osobom, sa svojim jedinim i voljenim muškarcem, želim ga zagrliti u avionu, na aerodromu, posvuda. Svijet samo za nas. Volim ovaj život i jako sam vesela osoba. Volim glazbu i slušam lijepe pjesme, bez obzira na vrstu i glazbu, glavna mi je energija koja se nalazi u pjesmi. Najviše od svega volim Rock! Volim razna jela kuhati i kušati.

INTERESI
Da budem iskren, jako volim crtati i to mi je glavni hobi! Ipak, volim i putovanja, kuhanje i sport. Molim te, reci mi i o svojim hobijima.Moje omiljeno piće je multi voćni sok. Bit će mi drago da saznam da ste zainteresirani za mene, zato vas molim, nemojte se sramiti i kontaktirajte me. Hvala vam. Volim kolac s krvlju, crno, suho vino ili poluslatko. Moje omiljeno piće je multi voćni sok. Bit će mi drago da saznam da ste zainteresirani za mene, zato vas molim, nemojte se sramiti i kontaktirajte me. Hvala vam. Volim kolac s bananama, crno, suho vino ili poluslatko. Moje omiljeno piće je multi voćni sok. Bit će mi drago da saznam da ste zainteresirani za mene, zato vas molim, nemojte se sramiti i kontaktirajte me. Hvala vam.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Bit ću sretan da nađem muškarca, s kojim ćemo osjećati zajednička osjećanja jedno prema drugom. Želim upoznati ljubaznog čovjeka, sa smislom za humor, poštenog i brižnog.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

IZVOR;SAZNAJEMOZAVAS

Facebook Comments


One comment:

 1. Senadin

  5 Novembra, 2023 at 12:38 pm

  Ako si stvarno ozbiljna javi se slobodnom momku iz Slovenije
  WhatsApp 00386 51769 038
  Senadin

  Reply

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

 
×
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

MENU
Romansa