LIK
Još kao djevojčica, gledajući kako se tata i mama vole, odlučila sam da u budućnosti želim upravo takav odnos. Ali sudbina je odlučila drugačije. Opekla sam se, ali ispalo je nešto najljepše što može biti – moj sin. U novoj stvarnosti shvatio sam da mi je najvažniji sam život.Za mene se može reći ŽENA-LJUBAV, jer u mom srcu uvijek postoji nježnost i dobrota. Ja sam romantična, nježna i strastvena ukrajinska dama. Moj san je biti sunce za svog muškarca, pružiti mu podršku i ljubav, probuditi ga ujutro svojim osmijehom i strastvenim poljupcima. Ja sam dama s dobrim smislom za humor, koja je otvorena prema svijetu i strastvena u onome što radim. Volim kuhati, čitati, pogledati dobar film ili otići na more. Ja sam pametna i inteligentna žena, kada sa mnom bliže komunicirate, moći ćete upoznati moj unutarnji mir.

INTERESI
Budući da sam jako karizmatična osoba, privlače me putovanja, nova iskustva, živahne emocije, trudim se sve što me okružuje ukrasiti jarkim bojama. Trenutno ne radim, ali sam po struci knjigovođa. Nakon studija za ovu specijalnost shvatila sam da mi treba nešto više, većeg obima, iz tog razloga sada aktivno tražim sebe, stalno u učenju i stjecanju novih znanja. Iza svega toga, naravno, ne želim propustiti priliku da izgradim odnose koji su sretni, trajni, skladni. Zato sam ovdje u potrazi za pouzdanim muškarcem koji voli.zabava poput čitanja i posjećivanja interesinJa sam vrlo ženstvena i svi moji hobiji su tragovi ženstvenosti: volim kuhanje, vrtlarstvo i slobodno vrijeme. More – ovo je moja strast, volim se kupati i sunčati, tako da sam uvijek u dobroj formi i lijepo preplanula! Osim toga volim Intelektualna g mjesta

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Po mom mišljenju, danas iu svakom trenutku pravi muškarac ima takve kvalitete kao što su odgovornost, pristojnost, sposobnost za obavljanje stvari i smisao za humor. Siguran sam da takav muškarac i žena koji su pored njega mogu usrećiti. Za mene je moj otac primjer takve osobe. Radio je naporno i odgovorno – I sve kvalitete koje sam naveo, morao je više puta pokazivati ​​i na poslu i u obitelji. Smisao za humor pomogao je u svakoj životnoj situaciji. Dokle god se sjećam naše obitelji, uvijek sam ispred sebe viđala divnog muškarca, a kraj njega – sretnu ženu, moju majku! To su odnosi kojima težim. Razvijam se, učim nove stvari, brinem o sebi, spremna sam biti upravo ta muza za svog muškarca.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments


One comment:

  1. Vinko

    January 25, 2024 at 12:12 pm

    ..ostalo je do tebe….lip.pozz

    Reply

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

 
×
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

MENU
Romansa