MARIJANA”IMAM 34 GODINE USAMLJENA SAM I SALJEM SVOJE SLIKE SVIMA KOJI SE JAVE

By romansa.info jun4,2024
Podelite s Prijateljima

Interesi:

Ja sam jedan od onih kojima je posao najveći hobi – ja sam krajobrazni dizajner, pa mi pravljenje novih projekata i njihovo provođenje u život predstavlja veliko zadovoljstvo! Osim rada, puno radim na razvoju sebe kao žene i osobe – pohađam neke tečajeve kao tečajeve samousavršavanja, tečajeve govorništva i mnoge druge. Kako je bilo puno promjena u životu svijeta, proteklih godinu dana otvorio sam sebi novi hobi – putovanje u Ukrajinu! Nisam ni očekivao da ima toliko fascinantnih stvari za vidjeti… tako da, ako dođete u Ukrajinu, bit ću blaženo sretan da s vama podijelim svoja `tajna` mjesta!

Samoopis:

Ja sam dobro zaokružen, obrazovan i veliki sam zabušavac za samorazvoj! Mogu reći da mi je bitno biti aktivan, odlučan i odan, tako da su to stvari koje najviše cijenim. Ja sam pun ljubavi, brižan, i mogu biti pahuljasta mačka… ali u isto vrijeme, mogu biti divlja, koja lako uskače u avanture.Ja sam vrlo ljubazna i osjetljiva osoba. U životu sam sanjar i optimist! Ljubaznost i ljepota će spasiti svijet – to nisu samo riječi, to je moj moto. U svakoj situaciji uvijek nalazim nešto pozitivno. Da se pozitivno može prodati, bio bih milijunaš. Odmalena sam volio klizanje, led, nastupe klizača, pa sam postao instruktor umjetničkog klizanja. Naučite ljude kako se osjećati na ledu jednako lako i samouvjereno kao ja.

Marijana traži:

Jedva čekam da upoznam nekoga tko je muževan, odgovoran i ozbiljan u svojim namjerama. Ako vi, baš poput mene, imate 2 strane svoje osobnosti – s jedne strane mirnu i uravnoteženu, a s druge divlju i avanturističku – možemo biti odličan par!U slobodno vrijeme volim klizanje, ali to nije sve čime se mogu pohvaliti! Vjerujem da bi svaka djevojka trebala biti samodostatna i iz toga bi trebalo izvirati more pozitivne i privlačne senzualne energije. Zato studiram psihologiju: pohađam tečajeve i webinare, čitam knjige na tu temu. Znanje iz ove oblasti nikada neće biti suvišno, već će samo unaprijediti vas i vaš život.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page