MELISA”IMAM 28 GODINA ŽIVIM U SRBIJI I ZELIM DRUZENJE I VEZU JAVITE SE”

LIK
Ja nisam pjesnik, nisam ljepotica i nisam najpametnija žena na svijetu. Ja sam jednostavna žena koja želi pravu sreću. Što tražim? Tražim srodnu dušu, tražim brižnog, nježnog, predanog i strastvenog muškarca. Tražim li previše? Ako nije, zašto je tako teško pronaći nekoga dobrog u stvarnom životu, u zemlji u kojoj živim? Ne želim biti usamljena i zato sam odlučila doći na ovu stranicu i sagledati stvari šire.Moj karakter je borben i nisam navikla na predaju. Lako mogu preuzeti inicijativu. Volim učiti, volim boks, a bavim se i boksom, tako da mi muž nikad neće moći zamjeriti osim ako i on nije boksač. Volim sport i ne samo, pogotovo trčanje, trenira moju izdržljivost i strpljenje! Često sam ja glavna u svemu, na sastancima iu vezama, ali ako moj muškarac ima jači karakter od mene, onda je zaista vrijedan moje pažnje. Unatoč svemu, nježna sam i znam kako se prava žena treba ponašati.

INTERESI
Moj hobi je možda neobičan za djevojku, ali ja volim automobile i sve u vezi s automobilima. Volim velike brzine i utrke, radim u salonu za prodaju automobila i ponosan sam na poznavanje svakog detalja o onima koje prodajem. U slobodno vrijeme volim slikati prirodu a posebno nebo… Jedva čekam da vam pokažem :)Nemam posebnih zahtjeva za svog budućeg partnera ali…Tražim obrazovanog, ozbiljnog i svrhovitog muškarca koji zna što hoće od života. S kim će biti zanimljivo razgovarati i uvijek će biti zanimljivo ostati zajedno. Nadam se da će mi ova stranica za upoznavanje pomoći da upoznam ovog muškarca svojih snova u bliskoj budućnosti.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Ne treba mi supermen, samo netko tko pamti kako biti romantičan, tko nije zaboravio sve bajke iz djetinjstva i vjeruje da se život uvijek može promijeniti na bolje. Samo ako je želja dovoljno jaka. Znam da postoji pravi čovjek, koji sada čita te riječi. Znam da ćeš me naći!Budući da nisam visoka, ne mislim da mi treba visok muškarac, ali unatoč tome, najvažnije mi je da nije niži od mene. Boja njegove kose mi nije bitna, ali bih voljela da ima lijepu frizuru i da se brine o sebi. Prvo bi trebao poštovati sebe pa onda mene. Naravno, kao i sve djevojke, sanjam o princu na bijelom Bentleyu, ali život nije bajka i meni je najvažnije da me on razumije i voli, voli, voli… A moja ljubav je bezgranična za njega.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

Leave a Comment

0 thoughts on “MELISA”IMAM 28 GODINA ŽIVIM U SRBIJI I ZELIM DRUZENJE I VEZU JAVITE SE”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page