MILENA”IZ CRNE GORE SAM I TEK SAM SE RAZVELA ŽELIM DRUŽENJE I UPOZNAVANJE”

LIK
Ja sam Crnogorska djevojka koja je puna strasti i ljubavi! Spremna sam dati svu svoju ljubav jednom čovjeku! Spremna sam dati sebe u potpunosti… da moj muškarac osjeti sreću! Bura osjećaja, želja da viknem od sreće… Danju ću biti fina i poslušna djevojka… pripremiti doručak i ručak, slatko pričati kako je prošao dan. Ali noću postajem divlja mačka koja bi bila spremna učiniti mnogo za svog muškarca. Tko je spreman iznenaditi i učiniti da se osjećate blaženstvo. Mislim da je to moja pozitivna kvaliteta. Ja sam iskrena i iskrena i ne vidim smisla lagati… Ako nešto osjećaš, to treba pokazati i reći. Tajnovitost je suprotan termin sretna veza. Jako obožavam život i uživam u svim malim zadovoljstvima koje mi život može ponuditi.

INTERESI
Ja sam kreativna djevojka i imam mnogo hobija. Šijem, pišem poeziju, crtam, igram tenis, jašem konje. Zaista bih voljela da se nekad inspiriram našom ljubavlju i napišem ti prekrasan dirljiv stih, koji ću ti šapnuti pravo na uho.Svi oko mene kažu da sam odgovorna, ljubazna i odana. Jako mi je važno zadržati moralne vrijednosti i biti prava, poštena osoba. Jako volim životinje i trudim se donijeti nešto lijepo i divno na ovaj svijet kako bi bio bolji. Tražim partnera kojeg ću prihvatiti, a on će prihvatiti mene u potpunosti. Pa da zajedno idemo u svoj san i pomažemo jedni drugima u svemu. Ne volim nepravdu. Ako se u mojoj blizini dogodi nešto nepravedno, pokušavam trezveno procijeniti situaciju i riješiti sve bez loših posljedica.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Slobodna žena traži muškarca koji će me pri prvom susretu primiti za struk, strastveno te zagrliti i dati najvrući poljubac!!! Možete li mi dati jedan dobar razlog zašto ljudi ne bi trebali pokazati kako se osjećaju? Moj muškarac bi trebao biti otvoren i pošten. Da budem iskren ne samo prema meni nego i prema sebi! Budi siguran da će tvoj iskreni poljubac otopiti led u mom srcu! I to će biti početak naše sretne priče! Priča koja je puna pravih osjećaja! Želim osjećati da su svi moji osjećaji obostrani, da me moj muškarac voli, brine za mene i da me nikada neće izdati. Možeš li biti moj jedini?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

Leave a Comment

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page