Milijanu (21) nije briga što su joj roditelji poludeli zbog njenog dečka Milojka (74), a sestra plače: Mogu da me se odreknu, ja ću i dalje da ga volim

Ona tvrdi da je toliko zaljubljena da ne haje čak ni šta kažu majka i otac

Milijana Bogdanović (21) toliko je sigurna u svoju ljubav sa 74-godišnjim Milojkom Božićem iz Pilatovića da je spremna da se suprotstavi i svojim roditeljima.

– Javila mi je sestra da su je novinari zvali i da da su moji majka i otac rekli medijima da su razočarani u mene, neće više ništa sa mnom ili šta već… E, pa nek znaju da me ne zanima, ja ću još više da se volim sa Milojkom, bićemo zajedno, neka budu sigurni – uznemireno nam je ispričala Milijana.

Ona je za Telegraf kada smo je prvi put kontaktirali ispričala da ima punu podršku svojih najbližih. jer njenog 54 godine starije izabranika poznaju već dugo, s obzirom na to da im je dugogodišnji komšija. Tako i Milojko poznaje Milijanu, od kad se rodila.

– Moja majka neće to da mi pokaže, ali verovatno je pogađaju komentari više od mene. Zna oduvek Milojka, nikad joj nije smetala naša veza, samo sada ne može da poveruje kakvih komentara ima – tvrdila nam je u nedelju, 17. marta, Milijana.

Šta se dogodilo za samo tri dana, nije znala da nam objasni.

– Ne znam, do juče me je majka podržavala – iznervirana je ona bila do trenutka pisanja ovog teksta. Šta će da radi, kaže tek će da vidi.

Kao par oni su još od 8. marta obeležili veru u svoju ljubav veridbom, a krunisaće je brakom jer im je venčanje zakazano za 7. septembar.

MILIJANINA MAJKA: “JAKO SMO RAZOČARANI”. NJENA SESTRA DANIMA PLAČE

Njeni roditelji oglasili su se juče, nezadovoljni zbog pažnje koju dobija njihova ćerka.

 Ja ne postojim otkako je ona sa njim! Ne pominjite mi tog starca! Jako sam razočaran u ćerku – rekao je Milijanin otac, ne želeći da mu se spominje ime.

Njena majka pre svega je razočarana.

– Jako smo razočarani, ne zbog veze, nego zbog načina na koji je to obelodanila. Najviše nas bole komentari ljudi, pogotovo nepoznatih. Svi komentarišu kako on ima para, da je ona sa njim zbog novca, ali u suštini on nema ništa. Ima samo malu penziju. Sve što je imao uzele su mu prethodne dve žene. Pa čak i ćerku staru 31 godinu – kaže Slađana Bogdanović, Miljanina mama.

Milijanina sestra danima plače.

– Milijanin otac na neki način je poznat u Užicu, pa ga svi pitaju, zapitkuju, a najviše ga bole komentari. Ljudi nas i ne poznaju, a tako nešto pišu. Imam i mlađu ćerku, koja već dva dana plače zbog tih uvredljivih komentara na račun porodice. Ja sam majka i Milijani želim svu sreću, odobravam joj, ali me mnogo boli i potpuno nas je razočarala što se pojavljuje po televiziji i drugim medijima. Nije to trebalo da radi – rekla je Slađana.

IZVOR:TELEGRAF.RS

Facebook Comments

Leave a Comment

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page