MINA”RASTAVLJENA SAM I IMAM 42 GODINE ZELIM UPOZNAVANJE JAVITE SE”

By admin dec8,2023
Podelite s Prijateljima

LIK
Ja sam jednostavna žena, sa kvalitetama i manama, sa srcem punim ljubavi, poštena i odana, ja sam ljubitelj prirode i jako volim zelenu i plavu boju, smatram se vrlo dobrom ženom, dobrog srca , imam dobre osobine, jako volim filmove, zdravo se hranim i također volim provoditi vrijeme s obitelji.Osjetljiva žena koja može podržati i saslušati kada volim puno pričati o bilo kojoj temi, a mogu podržati bilo koju temu za razgovor. Željela bih se osjećati potrebnom i sada posvetiti vrijeme muškarcu koji će to cijeniti i saznati za moje hobije. Kome možete reći ne samo tajnu, već i fantaziju.Ja sam svrhovita djevojka snažne volje! pravi Španjolac vruće krvi! U meni se uvijek bore skromna narav i vatrena djevojka! Mrzim laži i ne podnosim izdaju! Znam voljeti i u potpunosti pripadati osobi koju sam srcem odabrala! Ponekad tvrdoglav ali mi pomaže u životu. Najvjerojatnije imam snažan karakter s malo kreativne naravi. Nije nagao, dobrog velikog srca. Odaziv i prijateljski raspoložen prema jednostavnim i otvorenim ljudima

INTERESI
Moji interesi u životu su nastaviti raditi kako bih se brinuo o sebi i svojoj obitelji, jako volim ekstremne sportove i kineski kumin, volim plesati i pjevati i hraniti se vrlo zdravo Ručni rad (šivanje, pletenje, stvaranje kožne galanterije, mekih igračaka, perli, nakita i drugih stvari). Čitanje, književnost, povijest. Kuhanje.Volim plesati! Zapaljiva salsa, ukusna kava i malo putovanje mogu me usrećiti! Volim japansku i kinesku kuhinju, uzgajam cvijeće i bavim se sportom! Više volim boks i trčanje! Volim modu, visoke pete i jahanje! Volim velike automobile, brzinu i strast. Ja sam vječni student, volim učiti i u tome imam nestvarno zadovoljstvo. Omiljena zemlja naravno Španjolska i Afrika. Moj san je posjetiti Vijetnam sa svojom voljenom osobom!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Spremna sam započeti ozbiljnu vezu s ozbiljnim i zrelim muškarcem koji zna što želi i spreman je započeti život pun ljubavi sa mnom, želim dobrog muškarca za svoj život koji mi daje puno ljubavi i koji voli obiteljski život Bistar, zanimljiv čovjek. Hrabar i jak. I, naravno, donijeti radost. Čovjek s kojim se može razgovarati.trastveni vjerni i radoznali prema životu! Obećavam ukusne doručke i večere, toplinu i zajednička putovanja! Bilo bi mi drago da smo na istoj valnoj duljini i dobijemo sve od života! Nemam ograničenja i želim da ih ima i moj muškarac! Nadam se da ste ovdje da izgradite kvalitetan ukusan i strastven odnos! Čekam te moj prinče!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments

By admin

Related Post

0 thoughts on “MINA”RASTAVLJENA SAM I IMAM 42 GODINE ZELIM UPOZNAVANJE JAVITE SE””
  1. Super si dama i osoba svidjas mi se javi se pusti br. Telefona da se dogovorimo gdje sta kako kuda za dalje pa da se upoznamo i vidimo . Ja sam vasih godina.

  2. Dugo sam već razveden imam ćerku iz tog braka… Ćerka je velika živi i radi u Svajcarskoj, retko se viđamo… Jako sam uredan, pedantan i nevolim da opterećujem druge da idu i srednju iza mene… Jako sam vesele prirode, volim da se smejem i prenosim pozitivnu energiju na druge ljude…
    Jako sam tolerantan i nevolim ograničenja, Jako sam iskren i to cenim kod drugih ljudi… U meni ima puno toga dobrog i zanimljivog samo nemam kome to da poklonim… Jako sam emotivan i volim takve ljude… Jako mi je zanimljiva gospodja Mina sa slike voleo bih da stupimo u kontakt… Hvala!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page