MIRJANA@IMAM 33 GODINE I ZIVIM I RADIM NA SELU I SVI MI SE SMIJU ZELIM VEZU I BRAK

By romansa.info jun8,2024
Podelite s Prijateljima

Interesi

Uživam kuhati, posebno kada se radi s ljubavlju za moju obitelj. Također imam strast prema čitanju knjiga i psihologiji. Priroda, biciklizam, večernje šetnje parkom, glazba i odlasci u kino neki su od mojih drugih interesa. Volio bih te bolje upoznati i osobno podijeliti više o sebi.Ja sam svestrana osoba, ali u isto vrijeme volim tišinu. Volim sjediti uz šalicu kave i knjigu. Za mene je najvažnije biti u skladu sa sobom i s okolinom. Odaziv, ljubazan, drag, veseo. Bit će mi drago ako se bolje upoznamo. Otvorena sam za komunikaciju i vjerujem da je moja sreća preda mnom. Čekam te.

Self Description

Čvrsto vjerujem da žena posjeduje čarobnu i nevjerojatnu sposobnost da u dom unese toplinu i udobnost. Njezina primarna uloga u životu je voljeti svog partnera. Moj krajnji cilj je imati veliku obitelj, psa i dom u kojem mogu stvoriti ugodnu atmosferu. Težim biti supruga puna ljubavi, odana prijateljica i strastvena ljubavnica za svog partnera.
Ne bojim se izazova, oni nam pomažu da ojačamo. Uvijek sam optimističan u pogledu budućnosti i ne razmišljam o žaljenju. Vjerujem da nam život postavlja prepreke koje smo sposobni savladati.

Tražim

Tražim partnera koji je predan svojoj obitelji i koji će pronaći sreću sa mnom. Hoćeš li stajati uz mene u svim nevoljama? Za našu je obitelj važno pružiti ljubav i podršku u svim okolnostima. Nadam se da ćemo uvijek imati međusobno razumijevanje, podršku i povjerenje, kako bismo zajedno prevladali sve prepreke.Nema posebnih kriterija po kojima bi ljudi trebali tražiti svoju drugu polovicu. To se događa pojedinačno, a samo sudbina može odlučiti hoćete li biti s tom osobom ili ne. Predlažem da okušamo sreću i provjerimo odgovaramo li jedno drugom. 🙂 Što kažeš? Jeste li hrabri?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page