MIRNA”ZIVIM I RADIM U SLOVENIJI IMAM 33 GODINE I ZELIM RAZMENU SLIKA I DOPISIVANJE JAVITE SE”

Podelite s Prijateljima

Interesi
Sportska sam i kreativna osoba. Uživam igrati igre, posebno odbojku, ali to me ne sprječava da uživam u sviranju klavira. Imam i pse koje volim šetati i provoditi vrijeme s njima.Umorni ste od dosadnog života? Je li to sve zato što nemate lijepu azijsku čokoladicu?! Slažete li se sa mnom? Namignem. U meni teče vrela krv, spreman sam pokazati koliko strasti i ljubavi može biti u jednoj dami, spreman sam ti dati cijelog sebe svaki dan. Po prirodi sam vrlo draga i iskrena osoba, samo nažalost u naše vrijeme malo tko zna cijeniti te kvalitete, ali znam da mogu naći osobu koja će to cijeniti u meni, koja ima iste vrijednosti. Ne mogu se nazvati idealnom damom, jer nema idealnih ljudi, ja, kao i svi drugi, imam svoje nedostatke i prednosti. Ja sam iskrena osoba, uvijek kažem ono što mislim. Zato ti sad kažem da-da tebi, piši mi, daj nam priliku da se približimo jedno drugom. Ne želim sjediti ovdje dugo,

Licni Opis
Vrlo sam ljubazan, privržen, pun povjerenja. Za mene je poštivanje osobnosti i individualnosti svake osobe uvijek na prvom mjestu. Volim puniti radošću i volim svoju obitelj i prijatelje.Govoreći o osobi koju želim upoznati, mogu reći jednu stvar: molim vas, budite iskreni sa mnom. Nema potrebe za lažnim riječima i obećanjima. Tražim otvorenog, vedrog i mudrog muškarca. Nije me briga za tvoj izgled, tvoju visinu, osobni dohodak, nacionalnost ili godine. Za mene je najvažnije kakav odnos imamo jedni prema drugima. Bude li postojalo poštovanje i razumijevanje, zajedno ćemo prebroditi sve poteškoće koje nam se nađu na putu.

Tražim
Prije svega, sanjam o osnivanju obitelji. Obitelj u kojoj ćemo se prije svega voljeti i poštovati. Srce mi je puno nježnosti i brige koju s velikim žarom želim podijeliti sa svojim muškarcem Sanjam o tome da upoznam muškarca koji je spreman dijeliti moj svijet. Tko je spreman da me nasmije bez razloga. Pouzdanost i lojalnost su najvažnije stvari. Želim biti djevojčica u njegovim snažnim rukama, voljeti i biti voljena. Volim stvarati udobnost u kući i treba mi muškarac koji će izgraditi ovu kuću 🙂 Moj muškarac treba biti razigran i romantičan, maziti svoju ženu brigom i pažnjom – kava u krevetu bit će veliki plus. Ako ste spremni to činiti svaki dan, onda ste vi muškarac kojeg tražim.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page