Interesi
Volim sport, ali ne volim baš teretane, ugodnije mi je vježbati kod kuće. Bavim se jogom i pilatesom 4 godine, sada lagani kućni treninzi i ples. Također volim provoditi vrijeme čitajući knjige i šetajući s prijateljima.

Licni Opis
Uvijek sam vjerovao da postoji samo šansa da ispunim svoj život i učinim ga svjetlijim. Ne treba mi raznolikost u vezama. Uostalom, odanost i ljubav su najvažnije. Došao sam do trenutka u životu kada sam shvatio da nema smisla gubiti vrijeme na kratak niz spojeva. Osjećam da je vrijeme da se smirim i poklonim svoje srce pravoj osobi! Razmišljao sam o odlasku u inozemstvo i mislim da mogu dati šansu! Pogotovo ako mi je srce ukradeno i preseljeno u drugu zemlju.

Tražim
Kao i sve žene, želim pronaći muškarca s kojim ćemo razgovarati bez riječi! Razumijevanje, brižnost i otvorenost vrlo su važni u vezi. Slažete li se sa mnom? Možda sam staromodan, ali osjećaji su mi važni. Svijetlo i nježno. Da, postojim! Mislim da će moj muškarac osjećati da smo stvoreni jedno za drugo i uvijek će mu ugoditi! Počnimo sada hodati jedni prema drugima!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments


3 comments:

 1. Neso

  18 Augusta, 2023 at 6:41 am

  Meni pase htijo bih da se upoznamo

  Reply
 2. Edo Selimovic

  25 Augusta, 2023 at 5:14 pm

  Odakle si?

  Reply
 3. Predrag Pajic

  26 Augusta, 2023 at 8:45 pm

  Paše mi i samo želim iskrenost i lijepo obostrano zadovoljstvo ako si za javi se

  Reply

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

 
×
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

MENU
Romansa