MIRSADA IMAM 41 GODINU I RADIM KAO SOBARICA TRAZIM MUSKARCA ZA TAJNU VEZU

Podelite s Prijateljima

Interesi
Volim sport, ali ne volim baš teretane, ugodnije mi je vježbati kod kuće. Bavim se jogom i pilatesom 4 godine, sada lagani kućni treninzi i ples. Također volim provoditi vrijeme čitajući knjige i šetajući s prijateljima.

Licni Opis
Uvijek sam vjerovao da postoji samo šansa da ispunim svoj život i učinim ga svjetlijim. Ne treba mi raznolikost u vezama. Uostalom, odanost i ljubav su najvažnije. Došao sam do trenutka u životu kada sam shvatio da nema smisla gubiti vrijeme na kratak niz spojeva. Osjećam da je vrijeme da se smirim i poklonim svoje srce pravoj osobi! Razmišljao sam o odlasku u inozemstvo i mislim da mogu dati šansu! Pogotovo ako mi je srce ukradeno i preseljeno u drugu zemlju.

Tražim
Kao i sve žene, želim pronaći muškarca s kojim ćemo razgovarati bez riječi! Razumijevanje, brižnost i otvorenost vrlo su važni u vezi. Slažete li se sa mnom? Možda sam staromodan, ali osjećaji su mi važni. Svijetlo i nježno. Da, postojim! Mislim da će moj muškarac osjećati da smo stvoreni jedno za drugo i uvijek će mu ugoditi! Počnimo sada hodati jedni prema drugima!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

By admin

Related Post

0 thoughts on “MIRSADA IMAM 41 GODINU I RADIM KAO SOBARICA TRAZIM MUSKARCA ZA TAJNU VEZU”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page