MUZ ME OSTAVIO I OTISAO JAVI MI SE DA ZAJEDNO POBEDIMO MONOTONIJU

By romansa.info jun8,2024
Podelite s Prijateljima

Interesi

Jako volim sport, nogomet, a kao dijete otac me često vodio sa sobom. Volim i brzu vožnju, volim gledati utrke. Idem u kino, ponekad volim leći na sofu i upaliti zanimljivu opuštajuću seriju. Uživam kuhati i učiti nova jela.Ljubazna sam dama, veselje mi je sport i često se izgubim u pjesmi, pogotovo kada smo samo moj muškarac i ja, zvijezde i karaoke mašina. Pogled na more ispunjava moje srce čudom, poput ljubavi koju se nadam podijeliti s vama. Kuhanje, a posebno pečenje slatkiša, moja je strast i sanjam o istraživanju svijeta s vama. Ali više od svega žudim za tim da se skrasim i zajedno izgradimo dom pun ljubavi, gdje nam je obitelj prioritet, a naša veza postaje sve jača svakim danom.

Licni Opis

Što da kažem o sebi, živim u Italiji u Milanu. Radim kao frizer, imam snove i želje. Volim sport, otac i ja smo često išli gledati nogomet, možda je otac samo želio sina za sebe hee hee, ali ja sam se rodio (ovo je minuta šale). Volim putovati, naučiti nešto novo, volim čitati, moji ukusi za knjige su različiti, od psihologije do erotskih romana, da, da, to volim, ima knjiga koje stvarno diraju u dušu. I nadam se da ću pronaći svog muškarca, s kojim će biti i ljubavna priča.

Tražim

Važno mi je da moj muškarac nije loša osoba, da nije zao, da ne diže ruku na ženu, mislim da je to najvažnije. A ostalo odlučuje LJUBAV, ona će učiniti sve za nas, ako smo zaljubljeni, sve ostalo nam više neće biti važno, glavno je da budemo blizu jedno drugog.Tražim zrelog, brižnog muškarca koji je inteligentan i ima dobar smisao za humor. Netko tko sebe vidi kao odgovornog vođu u obitelji. Važno mi je da voli djecu i da želi zasnovati obitelj sa svojom posebnom osobom. Ako ozbiljno misliš pronaći slobodnu Ukrajinku za zajednički život, javi mi se! Izgradimo budućnost ispunjenu ljubavlju i srećom.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments

Related Post

One thought on “MUZ ME OSTAVIO I OTISAO JAVI MI SE DA ZAJEDNO POBEDIMO MONOTONIJU”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page