Najskuplji sat u porodici Đoković ne nosi Novak! Košta 70.000 evra i krasi drugog člana porodice

Sat Srđana Đokovića najskuplji u familiji

Iako se publika fokusira na igru Novaka Đokovića i tokom mečeva prati svaki potez slavnog tenisera, često se dešava da pažnju nacije, ali i svetskih medija, privlače i ostali članovi čuvene familije.

I baš na finalu Rolan Garosa, u kome je Nole podigao 23. grend slem trofej u karijeri, nikome nije promaklo kakve satove na ruci nose članovi porodice Đoković, a jedan je posebno skup.

Novak Đoković – Hublot Big Bang Meca 10

Čak i oni koji nisu ljubitelji satova znaju za saradnju Novaka i brenda „Hublot“. Posle osvajanja Rolan Garosa švajcarska kompanija izradila je limitiranu seriju za srpskog sportistu.

Novak je noseći „Big Bang Meca10 Blue Ceramic“ napravio odličan posao za brend, jer je ovaj model postao jedan od najtraženijih savremenih BB modela. I jedan od najprodavanijih, a cena Novakovog sata iznosi 25.000 evra.

Jelena Đoković – Hublot Classic Fusion King Gold

Jelena Đoković na ruci je takođe nosila „Hublot“ sat. Elegantan model „Classic Fusion“ proizveden je u King Goldu (naziv za roze zlato koje je „Hublot“ patentirao).

Sat je prečnika 33 mm, što savršeno odgovara zglobu jedne dame, i nije napadan iako dolazi u kombinaciji crnog brojčanika i crnog kaiša sa zlatnim kućištem. Njegova cena je 16.400 evra.

Dijana Đoković – Hublot Classic Fusion Big Bang

I Dijanin izbor je brend „Hublot“ i njihov„ King Gold“ model. Majka Novaka Đokovića odlučila se za zlatni sat na belom gumenom kaišu, sa belim brojčanikom i roze zlatnim kućištem. Cena sata u tom slučaju ne bi trebalo da bude manja od 18.000 evra, prenosi portal satnaruci.com.

Srđan Đoković – Patek Philippe ref. 5930G

Novakov otac je veliki ljubitelj satova. Srđan je na finalu nosio ni manje ni više nego „Patek Philippe World Time Chronograph“, model koji je prvi put predstavljen svetu 2016. godine na Baselvordu. Patek je uklopio funkcije hronografa i svetskog vremena u kućištu od belog zlata sa plavim brojčanikom.

Ovaj model prečnika je 39.5 mm, na ruci stoji fenomenalno i odraz je stila i elegancije. Retko ćete ga videti u svetu satova jer se ljudi sa ovim budžetom uglavnom opredeljuju za „Aquanaut“ ili neki „običan“” „World Time“ model. Osnovna cena mu je oko 73.000 evra.

IZVOR:HELLOMAGAZIN.RS

Facebook Comments

Leave a Comment

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page