NIKOLINA”IZ LOZNICE SAM IMAM 39 GODINA I ZELIM UPOZNATI STARIJE JAVITE MI SE”

Podelite s Prijateljima

Interesi:

Što voliš jesti za doručak? Mislim da su voće, povrće, cjelovite žitarice, mliječni proizvodi, jaja i nemasno meso optimalni. I još jedna stvar! Ako više volite kolače sa sirom, onda smo definitivno savršen par! Kao što možete pretpostaviti, kuhanje je moj glavni hobi! Također, čini mi se da većina ljudi voli putovati. I nisam iznimka! Oduševljena sam koliko se može naučiti o životu u drugim zemljama, novim ljudima, kuhinji, tradiciji! U životu nisam posjetio mnogo zemalja, ali ipak su to bila prekrasna mjesta. U slobodno vrijeme čitam puno edukativnih knjiga i drugih publikacija. Ja sam višestrana osoba! Uvijek imam želju šetati prirodom: parkovima, šumama. Volim sastajati svoje najbolje prijatelje, često idemo na vikend turneju – kratka putovanja u gradove Ukrajine. Također volim jogu, fitness, odbojku, badminton.

Samoopis:

Vrijeme je da vam pričam o svom unutarnjem svijetu! Možda me tražite ovdje? Samo sam siguran da ti i ja nećemo propustiti priliku da se upoznamo i organiziramo naš spoj u stvarnom životu! Dakle, kratka priča o meni! Ja sam vesela, nježna, ženstvena, vrlo slatka, pametna i jednostavno vila! Ne idi! Ovo je tek početak mojih vrlina! 🙂 Ja sam svrsishodna, odgovorna, vrijedna, dobra domaćica i jednostavno ljepotica! Sve ovo također se odnosi na mene! U mojoj osobnosti ima još puno toga prikupljenog, ali mislim da je najvažnije da ozbiljno i iskreno tražim svog posebnog muškarca kako bih ga usrećila! Jeste li spremni za ovu stvarnost?

Nikolina traži:

Neću biti originalna ako kažem da želim upoznati poštenog i vjernog muškarca. Muškarca koji će me poštovati i štititi, koji će njegovati našu vezu. Želim pronaći svog posebnog muškarca, naime, na ovoj stranici za upoznavanje. Također želim dodati – najvažnija stvar u odnosu između muškarca i žene je povjerenje. Slažete li se sa mnom? I ako ti osjećaš isto, ako razumiješ da si moja buduća srodna duša, onda te otvorenog srca pozdravljam u svom životu!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

By admin

Related Post

0 thoughts on “NIKOLINA”IZ LOZNICE SAM IMAM 39 GODINA I ZELIM UPOZNATI STARIJE JAVITE MI SE””

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page